Sportágtörténeti közvetítésre készül a Sport1

Az NBA-rajt hetében sportágtörténeti újdonsággal jelentkezik a Sport1: péntekről szombatra virradóra 3,5 órás körkapcsolást sugároznak élőben, majd a Los Angeles Lakers–Utah Jazz találkozót is élőben közvetítik.

Nyakunkon az NBA-idény, minden korábbinál több olyan mérkőzést ad a Sport1, amit Magyarországon főműsoridőben vagy ahhoz legalábbis közel játszanak hétvégén. A mostani azonban különlegesnek ígérkezik, a liga úgy döntött, péntekről szombatra virradóra magyar idő szerint 1 órától „NBA 360” címmel 3,5 órás körkapcsolást sugároz az alábbi nyolc mérkőzésről:

Boston Celtics–Toronto Raptors

Charlotte Hornets–Minnesota Timberwolves

Brooklyn Nets–New York Knicks

Memphis Grizzlies–Chicago Bulls

New Orleans Pelicans–Dallas Mavericks

Oklahoma City Thunder–Washington Wizards

Denver Nuggets–Phoenix Suns

Sacramento Kings–Portland Trail Blazers.

Majd ezt az egész műsorfolyamot megkoronázandó, „harcba küldi” a Los Angeles Lakers–Utah Jazz mérkőzést, amelyen az újjáalakított Lakers (LeBron Jamesszel és Anthony Davisszel a fedélzeten) először játszik pályaválasztóként a STAPLES Centerben.

Péntekről szombatra virradóra 1:00-tól a csatorna élőben jelentkezik a körkapcsolással, majd 4:30-tól a Los Angeles Lakers–Utah Jazz mérkőzéssel, szintén élőben. A körkapcsolás kommentátora Haraszti Ádám, a meccsé Kun Zsolt lesz, szakértőként pedig Tőrös Balázs kíséri végig az estét.

 

fotó és forrás: Sport1

  • Megosztom