Sorozatrajongók figyelem: év végi maraton!

A Discovery Channel és a TLC az év végén minden nap más-más sorozat teljes évadát tűzi műsorára, köztük a legnagyobb favoritokkal. Mindkét csatorna készített egy-egy microsite-ot, amelyek segítségével könnyedén eligazodhatunk a széles műsorkínálatban.

 

A Discovery Channel műsorán december 25-31. között összesen nyolc sorozat lesz látható, pédául a Dynamo: varázslat a világ körül, Bear Grylls két sorozata és az Autókereskedők. A TLC december 23. és január 4. között több mint tíz sorozat – többek közt a Született médium, a Honey Boo Boo színre lép és a Tortakirály – epizódjait vetíti.

 

Sorozatmaraton a Discovery Channel műsorán:

 

Dynamo: varázslat a világ körül

Maraton: december 26. 06:00 – 14:59

A generációja legizgalmasabb bűvészének tartott Dynamo az utcára viszi tudását, és az emberek között adja elő hihetetlen és csodálatos mutatványait. Közönségében olyan hírességek is felbukkannak, mint Samuel L. Jackson színész vagy a brit rocklegenda, Ian Brown.

 

Autókereskedők

Maraton: december 28. 06:00-11:59

A népszerű sorozat házigazdái, Edd és Mike olyan trükköket mutatnak be, melyekkel nagy változást lehet elérni egy autónál, de egészen kicsi ráfordítással.

 

Bear Grylls

Maraton: december 31. 07:00 – 14:59 illetve 15:00 – 20:59

Egy egész nap Bear Gryllsnek szentelve. Délelőtt a Bear Grylls: túlélőpróba című vadonatúj extrém túlélési vetélkedő lesz napirenden. Tíz mindenre elszánt kétfős csapat versenyez Új-Zélandon az elemekkel – a nyertesek jutalma a dicsőség mellett félmillió dollár! Délután pedig a Bear Grylls: kiút a pokolból részeit láthatjuk majd. A sorozatban a kalandra éhes, világhírű túlélési szakértő olyan hétköznapi emberek megtörtént eseteit idézi fel, akik nem mindennapi körülmények közül menekültek meg.

 

Sorozatmaraton a TLC műsorán

 

Született médium

Maraton: december 24. 15:10 – 20:10

Theresa egy tipikus Long Island-i családanya lenne, ha nem lenne az a nagyon különleges adottsága, hogy képes kapcsolatba lépni a halottakkal. Látnok és médium, azzal keresi kenyerét, hogy segít másoknak kapcsolatba lépni elhunyt szeretteikkel.

 

Honey Boo Boo színre lép

Maraton: december 25. 8:05 – 12:15

Honey Boo Boo, azaz Alana már bebizonyította, hogy ő nem akármilyen szépségkirálynő, és ha nem épp a koronákért küzd, akkor családjával tölti idejét Georgiában, és azt csinálja, amihez a legjobban ért: iszapban birkózik, a család malacával játszik és finomságokat majszol.

 

Tortakirály

Maraton: január 1. 15:10 – 20:10

Buddy Valastro Amerika egyik legsikeresebb cukrásza, a Carlo’s City Hall Bake Shop főnöke a New Jersey-beli Hobokenben. Igazi családi vállalkozás az övék: csapatában dolgozik édesanyja, négy nővére és három sógora is.

 

  • Megosztom