Sorozatokkal köszönti a tavaszt az AXN

Amerikai politikai dráma, a különleges bevetési egységek életébe bepillantást nyújtó sorozat és egy 80-as évekbeli klasszikus széria felfrissített változata is érkezik az AXN-re márciusban.

Március 12-én 21 órakor dupla epizóddal debütál az AXN műsorán a vérbeli amerikai politikai dráma sorozat, A kijelölt túlélő. A főszerepben Kiefer Sutherland, aki Tom Kirkman, a szürke miniszter szerepébe bújik, és váratlanul belekóstol abba, mit is jelent a hatalom. Mi történik, ha egyik napról a másikra az Egyesült Államok elnökévé válunk? Mit tesz velünk a hirtelen jött hatalom? Képesek vagyunk egyáltalán arra, hogy egy országot vezessünk? Hogyan göngyölítsük fel az Egyesült Államok történetének legmegrázóbb politikai gyilkossági ügyét? Ezekre a kérdésekre ad választ A kijelölt túlélő március közepétől keddenként az AXN-en.

Izmok, fegyverek, bűn és bűnüldözés, Daniel „Hondo” Harrelsonnak mindegyikből bőven jutott már az élete során. Az AXN-en március 13-án 21 órakor debütáló SWAT – Különleges egység második évadában a Shemar Moore által megtestesített hadnagy folytatja a harcot a Los Angeles-i rendőrség kötelékében. Ellenfelei, akikkel mindennap farkasszemet néz, gyakorlatilag egykori sorstársai, hiszen régen Hondo is az utca világában élt, most pedig ott akar rendet és egyensúlyt teremteni. Shemar Moore-t (Gyilkos elmék) Jay Harrington (Better Off Ted) és Stephanie Sigman (Narcos) segíti a rendért folytatott harcban szerdánként az AXN-en műsorán.

A szombat késő délutánok főszereplője pedig a jól ismert Angus MacGyver lesz, akit továbbra is Lucas Till (X-Men) testesít meg a nyolcvanas évekbeli ikonikus sorozat, a MacGyver modern feldolgozásának harmadik évadában. MacGyver azonban ezúttal sem marad egyedül a titkos missziókon, a nagybetűs problémamegoldó segítségére lesz Jack Dalton CIA ügynök (George Eads, CSI: A helyszínelők) és a fiatal hacker, Riley Davis (Tristin Mays, Vámpírnaplók) is. Az izgalmas sorozat március 16-án, szombaton 17 órakor, dupla epizóddal debütál az AXN műsorán.

  • Megosztom