Sokszínűbb kínálat a DoQ csatornán

Október 15-től teljesen megújul a DoQ. Az ismeretterjesztő, dokumentarista tartalmak mellett szórakoztató programok kerülnek a csatorna kínálatába.

 

Megújult, látványos, fiatalos külsővel és rengeteg új, még sokszínűbb és szórakoztatóbb tartalommal jelentkezik a DoQ. A csatorna programját ráadásul kifejezetten a magyar nézőkre szabták.

Az eddig ismert tartalmak mellett többek között olyan népszerű műsorokat láthatnak a nézők a csatornán, mint a Piszkos munkák, amelyben Mike Rowe a társadalom ismeretlen hőseit mutatja be, akik a legszokatlanabb, másoknak visszataszító és undorító munkák elvégzéséből élnek. A műsorvezető maga is kipróbálja az egyáltalán nem irigyelt szakmákat. A tetoválások szerelmesei is megtalálják majd a maguknak való sorozatot a DoQ-n, hiszen a Miami és az LA Ink. is adásba kerül, így két híres tetováló szalon izgalmas életébe is bepillantást nyerhetünk.

A DoQ megújulása azonban nem csak a nemzetközi, hanem a hazai tartalmakat is elhozza a nézőknek. Ilyen például Winkler Róberttel és Bazsó Gáborral a Totalcar, amelynek legújabb részei is csak a DoQ programjában láthatóak.

A DoQ több különböző platformon, a nagy televíziós szolgáltatók hálózatai közül a UPC, a UPC Direct, a T-SAT, a T-Home, a PR-telecom, a Tarr Kft, a Vidanet és az Invitel által is elérhető.

 

  • Megosztom