Sikersorozatok kódolatlanul

A MinDig TV felhasználók április 6. és május 3. között a Paramount Channel, április 6. és április 18. között az RTL Spike, április 6-26. között pedig a National Geographic csatornáit érhetik el ingyenesen jóval több mint félmillió háztartásban. Emellett népszerű sorozatokat, filmklasszikusokat, többszörös fesztiváldíjas produkciókat, számos premierműsort, négy Emmy-díjjal kitüntetett Kozmosz sorozat legújabb részeit láthatják a MinDig TV nézők.

A Paramount Channel kódolatlan időszakában, április 6-tól május 3-ig a MinDig TV nézői a népszerű sikermozikon és fesztiváldíjas alkotásokon kívül a Star Wars filmsaga legsikeresebb epizódjait is láthatják. Április 11-től, két hétvégén át, minden szombaton és vasárnap 21:00-tól főszerepben Leia hercegnő, a hős jedik, droidok, buckalakók, vukik és a sötét erők legrettegettebb gonoszai.

Április 11-én este kilenctől A Sith-ek bosszúja nyitja a sort, április 12-én, vasárnap pedig az Egy új reményt izgulhatjuk végig. Április 18-án, szombaton A Birodalom visszavág, április 19-én, A Jedi visszatér kerül adásba, majd április 25-én, szombaton 21:00-tól Az ébredő Erő zárja a Star Wars-maratont.

Az RTL Spike április 6-tól 18-ig lesz ingyenesen elérhető. Ebben a két hétben, péntekenként 22:00-tól duplarészekkel fut majd a Varsó Shore Pumped Gabóval, vagy akár megnézhetjük a The Walking Dead 10. évadjának összes részét is. Április 6-tól tehát minden hétköznap 22:00-kor izgulhatunk a zombiapokalipszist túlélők sokszor sziszifuszi küzdelmét figyelve. A sorozatkedvelők után a pedig filmrajongóknak is van jóhírünk, ugyanis április 18-án, 22:55-től Wes Craven Sikoly című tinihorrorja, másnap 23:15-től pedig a még félelmetesebb folytatása borzolja majd a kedélyeket!

A National Geographic április 6-tól 26-ig lesz ingyenesen elérhető. Ebben a három hétben, a Kozmosz: Lehetséges világok sorozat lenyűgöző idő- és térbeli utazásra hívja a nézőket 13.8 milliárd év kozmikus evolúcióján keresztül! Hogyan keletkezett a világegyetem sok milliárd évvel ezelőtt? Miként formálta át az ember a világot, és hogyan jutott el más bolygók felfedezéséig? Mit hoz a jövő? Milyen lehetőségek nyílnak meg előttünk, ha a Föld már többé nem lesz otthonunk? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ a Nat Geo sikersorozatának második évada, a Kozmosz: Lehetséges világok. A vasárnaponként 21 órakor látható lélegzetelállító sorozatban a nézők Neil DeGrasse Tyson asztrofizikussal kalandozhatnak térben és időben.

Áprilisban további hírességek is feltűnnek a képernyőn: hétköznap reggelenként a népszerű állatorvos, Dr. Pol és a csodálatos kutyadoki, Cesar Millan ébresztik a nézőket. Hétfőtől péntekig reggel 8 órától látható a Dr. Pol állatklinikája sorozat. Reggel 9 órától pedig a Tárcsázza Cesar Millant! jelentkezik, amelyben a kutyapszichológus problémás házikedvenceket kezel. Csütörtökönként 21órától a technika és tudomány szerelmeseinek a Száguldásra születtek sorozata látható a csatornán. Azoknak pedig, akik még több adrenalinra vágynak, április 20-tól hétfőnként érdemes a National Geographic-ra kapcsolni. Lavina által elsodort snowboardosok, hegycsúcson ragadt túrázó, csapdába esett barlangász, cápatámadás áldozatává vált tengerész – a segítség persze mindig megérkezik, egy jól szervezett mentőosztag, vagy egy életét kockára tévő barát személyében. A halál árnyékában sorozat ezekből a megdöbbentő képsorokból válogat.

  • Megosztom