Sikeres nő a BMW legújabb márkanagykövete

Újabb prominens személyiség csatlakozott a BMW Magyarország márkanagyköveti programjához: Dr. Almási Kitti 2018 tavaszától egy BMW 420d xDrive Gran Coupé modellt vezet és a jövőben a bajor prémiumgyártó több aktivitásában is részt is vesz.

Hazánk egyik legismertebb pszichológusa, Dr. Almási Kitti is csatlakozott a BMW Magyarország számos közéleti személyiséget felvonultató márkanagyköveti programjához. Az együttműködés első lépéseként a klinikai szakpszichológusként, íróként és előadóként egyaránt nagy népszerűségnek örvendő szakember az Émile Étterem parkjában vette át új autóját, egy BMW 420d xDrive Gran Coupé modellt.

A mára televíziós és rádiós műsorok rendszeres vendégeként, pszichológiai szakkönyvek írójaként ismert Dr. Almási Kitti karrierjét az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben, a Lipótmezőként ismert egészségügyi intézményben alapozta meg. A két gyermeke születése után klinikai pszichológusként magánpraxist indító szakember az elmúlt években a könyvesboltokat és a Nyitott Akadémia tagjaként az előadótermeket is meghódította önálló köteteivel és előadásaival. Legutóbb Budapesten a Játékszínben tartott teltházas előadást a „Merj önmagad lenni!” témában, mely a közönség köreiben elsöprő sikert aratott.

„Már az egyetemi évek alatt dolgoztam, önfenntartó voltam. Egy hideg téli napon éppen egy buszmegállóban fagyoskodtam, amikor megállt előttem egy hölgy a szép és elegáns autójával. Alighanem zenét hallgathatott, mert az ujjaival ütötte a ritmust a műszerfalon. Arra gondoltam, hogy egyszer én is egy ilyen autóban fogok ülni… a BMW Magyarország megkeresése után döbbentem rá, hogy elérkezett ez a pillanat és én ülök abban a bizonyos autóban“ – mondta el Dr. Almási Kitti még az idei BMW Magyarország márkanagyköveti bejelentés alkalmával.

„A BMW Group Magyarország kiemelten törekszik arra, hogy sikeres nőket mutathasson be márkanagyköveti programjában. Dr. Almási Kitti nemcsak pszichológusként, hanem előadóként is rendkívűl sikeres és hiteles. Kitti személyiségéhez nagyon illik a BMW 4-es Gran Coupé Luxury Line modell, mely a maga kategóriájában is a könnyed, sportos elaganciát képviseli. Számunkra nagyon fontos, hogy az adott márkanagykövet maximálisan tudjon azonosulni az általa vezetett autóval, úgy érezzük, hogy Dr. Almási Kitti esetében ez tökéletesen megvalósul” – mondta el Salgó András, a BMW Group kommunikációs vezetője az átadás alkalmával.

  • Megosztom