Segített a Fundamenta

Gyermekotthonokban és nevelőszülőknél élő gyerekeket és nevelőiket látta vendégül a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. egy budapesti játszóházban a hagyományteremtő céllal életre hívott FundiMini Jótékonysági Rendezvényen. A meghívottakat a közös játék mellett koncerttel és bűvészbemutatóval is meglepték a szervezők. A rendezvény megnyitóján Szekeres Pál miniszteri biztos, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság intézményirányítási igazgatója köszöntötte a vendégeket.

 

Mi leszek, ha nagy leszek? Minden gyerekben megfogalmazódik a kérdés. Ezúttal állami gondozásban élő gyermekek próbálhatták ki magukat sokféle szerepben a bolti eladótól a fodrászon át az autószerelőig a budapesti MiniPolisz játszóházban. A Fundamenta által életre hívott FundiMini Jótékonysági Rendezvény vendégei gyermekotthonokból és a nevelőszülői hálózatból érkeztek az ország legkülönbözőbb részeiből. A nap sztárvendégeként lépett fel L.L. Junior, aki gyakorló apukaként nagyon hamar megtalálta a közös hangot a gyerekekkel. A varázslatról pedig Feri bűvész gondoskodott, aki a bemutatója után lufihajtogatással lepte meg a közönséget. Az eseményen a gyerekekről fotók is készültek, melyeket emlékül hazavihettek magukkal.

 

A jótékonysági rendezvény szervezésében a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság segítette a Fundamentát, a szervezet közvetítette a meghívást a gyermekotthonok és a nevelőszülők felé.

 

A Fundamenta-Lakáskassza idén először rendezte meg a FundiMini Jótékonysági Rendezvényt. Barna Tímea marketing csoportvezető elmondta, hogy az eseménnyel hagyományt szeretnének teremteni, és terveik szerint ezentúl évről évre vendégül látják majd gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekeket egy önfeledt, közös kikapcsolódásra.

  • Megosztom