Segített a Duna Autó

A Duna Autó Zrt. közel 100 ezer forint értékű adománnyal támogatta a III. kerületi Családok Átmeneti Otthonát egy országos jótékonysági kezdeményezés keretében. A tekintélyes múltra visszatekintő márkakereskedés az otthon kérésére vállalta egy kiváló minőségű fészekhinta beszerzését. „Társaságunk szívén viseli a nehéz helyzetben lévő családok, gyermekek és édesanyák sorsát, ezért örömmel járult hozzá az intézmény játszóterének felújításához” – jegyezte meg Szabó Emese, a Duna Autó Zrt. kereskedelmi vezetője. Hozzátette: a Duna Autó Zrt. számára kiemelten fontos a helyi szintű társadalmi felelősségvállalás.

 

A kezdeményezés a Seat márkakereskedők jótékonysági felhívásának keretében valósult meg. Ennek részeként minden, a programban részt vevő márkakereskedés 2016. december 1. és 22. között tesztvezetést hirdetett Seat márkájú személyautókra. „Adományainkat tesztvezetésenként 1000 forinttal növeltük, ennek köszönhetően jöhetett össze egy jelentősebb összeg” – tette hozzá Duna Autó Zrt. kereskedelmi igazgatója.

 

„Az otthon lakóinak nevében hálásan köszönöm a Duna Autónak a folyamatos támogatást. A gyerekek számára különösen fontos, hogy minél családiasabb környezetben tölthessék itt az időt. Ezért is örülünk, ha fejleszteni tudjuk a játszóterünket, ezzel elősegítve a környezetünk szépítését” – jegyezte meg Fatér András, a III. kerületi Családok Átmeneti Otthonának szakmai vezetője.

 

A III. kerületi Családok Átmeneti Otthonának célja, hogy támogassa az otthontalanná vált, vagy krízishelyzetbe került gyermekes családokat, egyedülálló anyákat.

 

  • Megosztom