Sales house-zal szerződött a TőzsdeFórum

Hirdetésértékesítési együttműködésről állapodott meg a TőzsdeFórum.hu-t kiadó WebStart Kft. és az Adaptive Media Sales House.

„Jövőbeli terveink megvalósításához szakmailag felkészült, rugalmas és kreatív csapatot kerestünk. Olyan partnert, aki képes megfelelőképp támogatni újszerű ötleteinket. Az együttműködés az Adaptive Mediával a hirdetésértékesítés területén is új távlatokat nyit számunkra” – nyilatkozta Dénes Gábor, a Webstart ügyvezetője a megállapodásról.

„A TőzsdeFórum.hu-val való együttműködés számunkra azért fontos, mert a hirdető ügyfeleink érdekeinek megfelelő diverzifikált stratégiát dolgoztunk ki a reklámpiac egyes szegmenseire, s ezekre, így a pénzügyi-gazdasági szektorra is, külön-külön koncentrálunk.” – ezt már Sopov István a sales house ügyvezetője nyilatkozta a szerződéskötést követően.

Az Adaptive Media az egyik legnagyobb hazai független hirdetésértékesítő szervezet a digitális média területén. Az online hirdetések mellett mobil és nyomtatott médiafelületeket, kommunikációs megoldásokat is kínál a hirdető ügyfeleknek.

  • Megosztom