A SAKKOM-ot választotta a VELUX

Kétkörös meghívásos tender kertében öt induló közül a SAKKOM Interaktívot választotta pr kommunikációs feladatainak ellátására a VELUX Magyarország Kft. A hosszú távú megbízás klasszikus sajtókommunikációra és egyéb pr aktivitásokra is kiterjed. Első közös projektjüket a CONSTRUMA 2018 kiállításon való megjelenés kapcsán valósítják meg.

A VELUX teljes pr kommunikációs tevékenységének ellátására keresett partnert. „A tenderkiírás egyik legfőbb célja az volt, hogy olyan partnert találjunk, aki proaktív hozzáállással, újító és kreatív erővel szinte belső kollégaként segít a pr aktivitásaink újragondolásában” – emelte ki Kárpáti Marianna, a VELUX Magyarország Kft. marketingvezetője.

A Magyarországon több mint 30 éve jelen levő cég fókuszában idén a tetőtérben rejlő lehetőségek széles körű bemutatása, a minél színesebb inspirációs alternatívák felvillantása áll. Ennek érdekében számos új csatorna bevonását tervezik profi tervezés és mérhető eredményesség mellett. „A SAKKOM iparági tapasztalata és eredményorientált tenderanyaga meggyőzött minket, hogy mind stratégiai, mind operatív szinten számíthatunk rájuk” – tette hozzá Kárpáti Marianna. Az új pr eszközök és csatornák hatékony integrációja mellett az ügynökség feladatai közé tartozik majd a sajtókommunikáció, a pr események szervezése, illetve a tartalommarketing is.

„Nagyon élveztük már a tenderanyag összeállítását is, az pedig külön öröm volt számunkra, amikor a második körös egyeztetések alkalmával meggyőződhettünk róla, hogy az ötleteink nyitott fülekre találnak, ez mindig extra motivációt jelent számunkra is” – tette hozzá Kozarek Andrea, a SAKKOM Interaktív szakmai igazgatója.

A SAKKOM Interaktív nem először bizonyít az építőipar területén, az utóbbi években számos pr és content marketing díjnyertes projektet valósítottak meg, többek között a Szerelvénybolt Kft. és az ASSA ABLOY Hungary számára.

  • Megosztom