Saját műsort kapott az autószerelő

Újra a képernyőn sokak kedvenc autószerelője az Amcsi benzinfalók sztárja Aaron Kaufman, aki most főnökként tér vissza a Discovery Channel műsorára. A Benzinfalók újratöltve című sorozatban Aaron az autókból olyan járgányokat varázsol, amelyeknek csak a képzelet szabhat határt. Ahhoz azonban, hogy tervei megvalósuljanak, eddig soha nem látott erőfeszítéseket kell tennie…

Aaron Kaufman, az Amcsi benzinfalók sztárja korábban már bizonyította tehetségét, új sorozatában azonban eddig soha nem látott kihívásokkal találkozik, immár főnökként. Vajon valóra tudja váltani álmát?

Miután 2016-ban Aaron kilépett a Gas Monkey csapatából, saját üzletbe vágott és megnyitotta álmai műhelyét az Arclight Fabricationt, ahol végre kiélheti a teherautók iránti szenvedélyét. Nem kis feladatra vállalkozott, hiszen legnagyobb vágya, hogy az összes többi műhelyt lepipálják extrém teljesítményű autóikkal. Eközben pótalkatrészeket is szeretne szállítani a Ford F-100 piacára. Ahhoz azonban, hogy megvalósítsa álmát szüksége lesz egy igazán nívós csapatra. Aaron nem bízta a véletlenre és maga választotta ki azokat szakembereket, akikkel együtt szeretne dolgozni új vállalkozásában, Texasban.

Az Aaron által gondosan kiválasztott csapat tagjai – Josh Freeman, Jonathan Rodriquez, Jason Bowman, Jeremy Webster és Jonathan Mansour – elképesztő tudással, tapasztalattal érkeztek a műhelybe. A dream team minden tagját ugyanaz a szenvedély és kíváncsiság hajtja a mindennapokban. Aaron feladata pedig az lesz, hogy összefogja a bennük rejlő tehetséget. Az extravagáns járgányok alkotása során szükség lesz a csapat minden tagjára, akik fáradhatatlanul sokszor kockázatot vállalva próbálnak csodát tenni.

Első projektként Aaron azt szeretné, ha sikerülne elkészíteniük a világ legszívósabb ultra 4-es verseny-teherautóját. A neve már megvan: Arclight Ultra Four 4500 Invincible International Scout. Ez a feladat próbára teszi a csapat szakértelmét, kitartását és kreativitását. Kérdés, hogy az autó dicsőséget hoz nekik, vagy a siker még várat magára.

  • Megosztom