RTL: Stabil Rékasi Károly állapota

Az RTL a család kérésére közleményt adott ki a tegnap súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly állapotáról. Közölték, hogy a színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztető gépen. A gerincvelője nem sérült a színésznek.

Rékasi Károly kedden szenvedett motorbalesetet, amelynek a körülményeit a rendőrség még vizsgálja. A hozzátartozók az RTL-es közleményben köszönik meg azt a sok segítséget, szeretet és jókívánságot, ami az elmúlt napokban Károly és feléjük irányult, valamint a Honvéd Kórház dolgozóinak áldozatos munkáját.

A család kérésére az RTL tájékoztattta az érdeklődőket arról, hogy a színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztető gépen. Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence-és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit a tegnapi a napon megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, több hetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A gerincvelő nem érintett a sérülésben. Közölték azt is, hogy a fejsérülése is javulóban van.

Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően – lehetőség szerint napokon belül-, baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását. A színész jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók ezúton tisztelettel kérik a sajtó képviselőinek és az érdeklődők türelmét és megértését, hogy ezzel is segítsék Károly felgyógyulását. Amennyiben Károly állapotában további pozitív változás történik, arról a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak.

  • Megosztom