RTL Klub: hosszabb lesz a Konyhafőnök

Növekszik a Konyhafőnök műsorideje. Emiatt az utána következő műsorok, így például a Barátok közt ismétlése is későbbi időpontra kerül.

A két nagy kereskedelmi csatorna tulajdonképpen már múlt héten megkezdte az őszi tévés szezont. Az RTL Klub esetében ez azt jelentette, hogy képernyőre került a Konyhafőnök legújabb évada. Múlt héten egész jó nézettséggel nyitott az RTL-es főzőműsor.

Jövő héttől azonban lesz egy kisebb változás a tévéadón, amely majdnem az összes esti műsort érinti – szúrta ki a SorozatWiki. A Fókusz változatlan időpontban és hosszal jelentkezik. A Konyhafőnök kezdési időpontja ugyan nem változik, de a bruttó adásideje (reklámokkal együtt) 15-20 perccel hosszabb lesz.

Így a Barátok közt ismétlése 15-20 perccel későbbre kerül és az eddigi 22:00-22:05-ös időpontja helyett csak 22:20-kor lesz látható. Berényiék délutáni, 17:05-ös kezdése azonban változatlan marad. Az RTL Klub napi sorozata után a heti szériái is valamivel későbbre tolódnak. Hétfőn a Gyilkos lelkek, kedden és szerdán a Magnum, csütörtökön és pénteken pedig a Doktor Murphy 22:55-23:10 között kezdődnek.

  • Megosztom