Rockfesztivált rendez a Metallica

A Metallica választja ki a fellépőket az Orion nevű fesztiválra, amelyet nyáron rendeznek Atlantic Cityben, egy-két meglepő fellépővel.

A Metallica a Lou Reeddel közös albuma után is tud még meglepetést okozni a közönségnek: a júniusi Orion fesztivál fellépőinek listáját ugyanis a zenekar tagjai állították össze. Ez lesz a Metallica első próbálkozása fesztiválszervezőként, de természetesen maga az együttes is fellép majd, méghozzá két legendás albumát adja elő teljes egészében: az 1984-es Ride The Lightningot és a 91-es Black Albumot – tudta meg a quart.hu.

A dobos Lars Ulrich azt mondta: „Már évek óta gondolkoztunk azon, hogy megcsináljuk a saját fesztiválunkat, változatos zenékkel és mulatsággal. Az idén végre minden sínre került, és borzasztó lelkesek vagyunk, hogy megcsinálhatjuk az Oriont a barátainknak, rajongóinknak és az érdeklődőknek.”

A Metallica által összeállított line-upban egyelőre tizenhat együttes lép majd fel, köztük indierock zenekarok, mint a Modest Mouse, Arctic Monkeys, Best Coast, de emorock- és punkegyüttesek is képviseltetik magukat, és ott lesz a hipszter black metálnak bélyegzett Liturgy is.

  • Megosztom