Rendkívüli számmal készül szombatra a Magyar Nemzet

Szombaton biztosan lesz nyomtatott Magyar Nemzet, még ha nem is a teljesen megszokott formában – jelentette be a Facebookon György Zsombor, a héten megszüntetett lap főszerkesztő-helyettese.

Bejegyzéséből az is kiderül, hogy délután 4 órára a budapesti Pethő Sándor utcába találkozót szerveznek, erre időzítve jelentkezik a szerkesztőség rendkívüli számmal. A lapot a megszokott terjedelemben, húszezer példányban nyomtatják ki és ingyenesen terjesztik. Aki el tud menni a rendezvényre, biztosan kap belőle, aki pedig tud, vigyen magával több példányt is, terjessze környezetében – írja György Zsombor.

Kedden jelentették be, hogy megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió is, vagyis Simicsak Lajos jelentős mértékben lecsökkenti médiaportfólióját. A 80 évig működő Magyar Nemzet szerdán jelent meg utoljára ebben a formában, azonban elképzelhető, hogy nem tűnik el végleg a lap a piacról. Vételi ajánlatot tett ugyanis a már említett két médiumra és a Heti Válaszra a milliárdos vagyont örökölt Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja. A Magyar Nemzet bezárásáról itt olvashat bővebben.

  • Megosztom