Rendhagyó kampány egy filmhez

Meglepő helyszínt választott a Geometry Global aktivációs ügynökség az Edward Snowden új filmjét népszerűsítő reklámkampányához. Az egyik budapesti áruház mosdójában kialakított installáció pontosan visszaadja azt, amiről a hamarosan a mozikba érkező film szól, vagyis azt, hogy hiába szeretnénk, sehol sem tudunk elbújni a világban, még a mosdóban sem.

 

A most csütörtöktől a mozikban látható Edward Snowden filmhez, a Citizenfour-hoz készített reklámkampányt a Geometry Global. A film főhőse arról vált ismertté, hogy olyan szigorúan titkos dokumentumokat hozott nyilvánosságra, melyekből kiderült, hogy az amerikai titkosszolgálatok figyelik az emberek mobiltelefon-hívásait és internetes tevékenységét az Egyesült Államokban és világszerte. Az Arena Pláza mosdójában elhelyezett reklám tökéletesen jeleníti meg a film mondanivalóját: senki nem tud elbújni a világon.

 

Az installáció május 4-ig színesíti a bevásárlóközpont mellékhelyiségét, a filmet pedig a Művész mozik mellett kizárólag az plázában található Cinema City vetíti.

  • Megosztom