Rendhagyó kampánnyal jelentkezett az Antenna Hungária

Az Antenna Hungária lakossági márkáit népszerűsítő legújabb reklámspotjai cseppet sem hétköznapi történeteket és szereplőket mutatnak be. A MinDig TV, MinDig TV Extra, mindiGO TV és mindiGO Sport olyan „képviselőket” kapott, akiket biztosan nem fogunk egyhamar elfelejteni. A rendhagyó promócióhoz tartozó rendhagyó családdal pedig elképesztő körülmények között forgatott a Lounge Group – elég csak annyit írni, hogy a munkálatok alatt egy boa is jelen volt.  

Bátrabb és teljesen új koncepcióra épült az idei márkakommunikáció. Ezúttal egy család életén keresztül ismerhetjük meg az adott időszakok promóciós ajánlatait. A reklámokban egy stilizált világba helyezve egy olyan családot láthatunk, akik egytől egyig különleges karakterek a magunk furcsaságaival, ötleteikkel, kinézetükkel vagy hobbijukkal.

Ugyanakkor közös bennük, hogy mindannyian lelkesednek valamiért, élményfókuszúak, maximalisták és nem ismernek kompromisszumokat. Ők az Antenna Hungária szeleburdi családja, a mozi őrült szülőkkel, a rafinált nagyival, a sportrajongó kis sráccal és a tudományokért és hüllőkért lelkesedő kislánnyal.

A koncepció célja az volt, hogy a már-már abszurdba hajló humoros megoldások, a bemutatott családi élethelyzetek, karakterek és a művészi megvalósítás miatt egyedi, a reklámzajból kilógó, ugyanakkor könnyen dekódolható és szerethető filmeket hozzanak létre.

Az első spotban például rögtön megismerhetjük Emmi nagyit, aki cseppet sem átlagos nagymama. Aktív életet él, szeret utazni, élményeket gyűjt, a karddal is jól bánik. Az elképesztően látványos képek által a TV előfizetés népszerűsítése is megvalósul. És hogy milyen effektet használva jöhetett létre meg a nagymama ejtőernyős tandemugrása? A helyes válasz az, hogy a valóságot láthatják a nézők. Az idős hölgy személyében ugyanis egy tapasztalt kaszkadőrt ismerhetett meg a stáb.

Az unokát játszó kisfiú sem okozott kisebb meglepetést. Elképesztő fizikai erejével és adottságaival ugyanis a felvételek során nem létezett számára lehetetlen. Így készültek a különleges képek, amelyeken a sportimádó kisfiút nemcsak kocsit húzva, de kígyókat versenyeztetve is láthatjuk.

Apropó kígyók. A forgatáson minden állat jól érezte magát, így a stábtagok számára már-már teljesen átlagos élmény volt, ha a backstage-ben olykor egy-egy gabonasikló, vagy boa bukkant fel.

Hamarosan megismerhetjük a család legújabb tagjait is, addig is a kampány printmegjelenésekkel, plakátokkal és bannerekkel is jelentkezik.

  • Megosztom