Rekordot döntött a Marquard Media terméke

Az előző év novemberi saját rekordját is megdöntötte a JOY magazin 2015. májusi lapszáma, mely minden eddiginél magasabb eladott példányszámmal büszkélkedhet. A 120 257 eladott példány elérésében az immár 15. alkalommal megrendezett JOY NAPOK is kiemelkedő szerepet játszott.

Az akcióhoz idén több mint 200 márka, közel ezer üzlete csatlakozott és biztosított kedvezményes vásárlási lehetőséget az olvasóknak. A kuponok mellett a márka 4 helyszínen (Westend Bevásárlóközpont, Árkád Pécs, Árkád Szeged, Fórum Debrecen) színes programokkal várta az érdeklődőket és tette még élvezetesebbé a vásárlást. A JOY NAPOK programsorozatnak aktív része volt a Lakatos Márk által vezetett, nagy érdeklődéssel kísért stílustanácsadás. Az eseményeket a Marquard Media BTL üzletága szervezte meg – közölte a kiadó.

A JOY NAPOK idei támogatói között olyan partnerek szerepeltek mint az Ertse Bank, Perwoll, Multipont és a Westend Bevásárlóközpont.

A Marquard Media tudatos és évek óta zajló munkájának eredménye a Joy multiplatform márkává alakítása, melynek célja, hogy az olvasókat és a felhasználókat 3600-ban lehessen elérni, s ez által a hirdetők is 100%-ban számíthassanak célcsoportjuk vásárlási döntéseire. A 3600-os kommunikáció egyik pilléreként a kiadó BTL üzletága nagy hangsúlyt fektet olyan alternatív marketing kommunikációs ötletek megvalósítására, amelyek az ügyfeleinek tevékenységi körét és hatékony kommunikációját támogatják. A kiadó által szervezett évi közel 40 aktivitás hatékony célcsoport elérést biztosít az együttműködő partnereknek. A multiplatform hirdetési lehetőségek pedig innovatív, professzionális és rugalmas együttműködési formákban járulnak hozzá üzleti sikereikhez.

A kiemelkedő eladott példányszám mellett a joy.hu is rekord látogatottsággal büszkélkedhet: a JOY NAPOK ideje alatt a heti látógatószám elérte a 114 000** RU –t, mellyel a márkaweboldal olyan site-okat utasított maga mögé, mint a glamouronline.hu vagy a femcafe.hu.

*Forrás: MATESZ, 2015.május total sold
**Forrás: Gemius/DKT 2015.május 19.hét

 

  • Megosztom