Rekordot döntött az Ország Boltja

Minden eddiginél több, közel 1600 webáruház indult az Ország Boltja verseny Minőségi és Népszerűségi díjaiért. Az idén kilencedik alkalommal megrendezett megmérettetés fődíját ezúttal a Márkabolt.hu kapta.

Az Árukereső.hu által szervezett Ország Boltja verseny Minőségi kategóriájában azok a webáruházak indulhattak, melyek tagjai az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjának. A díjak az egész éves teljesítményre vonatkozóan, valós vásárlói vélemények alapján kerültek kiosztásra a program résztvevőinek.

Ahogyan minden évben, az eredmények kihirdetésére most is egy elegáns gála keretében került sor, 2020. február 20-án. Az eseményen összesen 29 díj került átadásra: 14 épszerűségi és 14 minőségi díj, valamint az év legjobb webáruházának járó Ország Boltja fődíj.

A 2019-es Ország Boltja rangos fődíját a Márkabolt.hu vehette át, mely kizárólag az AEG-Electrolux-Zanussi háztartási gépeket forgalmazó webáruháza, akik vevőközpontúságra építve, saját termékbemutató videókkal segítik a választást. Nagyon fontos számukra a vásárolt árucikk országos kiszállítása, illetve minden vásárló elégedettsége még a termék használatba vétele után is.

A díjazottak listája itt található.

  • Megosztom