Rangos elismerést kapott a Morgan Stanley

Kitüntették a Morgan Stanley budapesti irodáját Varsóban, a közép-európai üzleti központok éves díjátadó gáláján. A vállalat 2006-ban nyitotta meg budapesti irodáját.

Az iparág jeles szakértőiből álló nemzetközi zsűri hat jelölt közül ítélte oda a Morgan Stanley budapesti irodájának a 2019-es évre a Business Services Firm – Hungary elismerést.

Budapest több területen is támogatja a vállalatcsoport tevékenységét. A munkatársak közel fele informatikával – főként a bank működéséhez szükséges infrastruktúra- és alkalmazásfejlesztéssel – foglalkozik, de jelentős a pénzügyi, kockázatelemző, matematikai modellező, valamint az operációs és a jogi dokumentációs részlegeken dolgozók száma is.

A Morgan Stanley-nél sokféle munkakörben és végzettséggel el lehet helyezkedni. Informatikusok, mérnökök, közgazdászok, jogászok, matematikusok, fizikusok vagy akár vegyészek is dolgoznak az irodában. Vannak köztük pályakezdők, de tapasztaltszakemberek is találnak új kihívásokat a Budapesten végzett komplex és felelősségteljes feladatok között.

A vállalat több rangos elismerést is kapott az elmúlt hónapokban. Decemberben egy 18 ezer diák megkérdezésével elvégzett felmérés alapján a PwC a Magyarország Legvonzóbb Munkahelye díjjal ítélte az irodának, a Nemzeti Befektetési Ügynökség pedig kiválósági központnak választotta.

  • Megosztom