Rajtol a VIASAT6 új műsora, visszatér a Totalcar

Most szombaton indul a VIASAT6 új, saját gyártású műsora az Antikhősök Szabó Kimmel Tamás vezetésével. A műsorban közismert hírességek ajánlanak fel számukra fontos tárgyakat jótékony célra. A hétvégén a 7. évadával visszatér hazánk kedvenc autós magazinja, a Totalcar is.

Szombaton két saját gyártású műsorral bővül a VIASAT6 kínálata. Délelőtt 10-kor érkezik a Sony új – hazánkban még be nem mutatott – formátuma, az Antikhősök premier évada, amelyben hírességek kínálják fel fontosabbnál fontosabb tárgyaikat egy jó ügy érdekében. Az izgalmas produkció házigazdája, Szabó Kimmel Tamás, valamint a műsor műtárgyszakértője, Megyesi Balázs mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legjobb áron adják el az eszmei értékű kincseket, és az adományozók által kiválasztott alapítványok a lehető legnagyobb támogatásban részesüljenek.

A műsorban résztvevő ismert emberek – Balogh Levente, Dér Heni és Bakos Gergő, Falusi Mariann és Lang Györgyi, Edvin Marton és Marton Adrienn, Ónodi Eszter, Peller Anna és Lukács Miklós, Szentesi Éva, Szécsi Zoltán, valamint Zsidró Tamás – kedvenc tárgyaikon kívül további 100 000 forintot is felajánlanak, amelyet a műsorvezető páros minden héten egy újabb műtárgyba fektet, majd még jobb áron továbbad. Az így befolyt összeggel az Antikhősök csapata az UNICEF Magyarország Kilátó Élményprogramját segíti, amelyből a gyermekjogi szervezet egy budapesti gyermekotthonnak biztosít varázslatos játszótéri elemeket.

Ugyancsak szombaton, 10 óra 30 perckor jön a VIASAT6 autós magazinja, a Totalcar. A műsor hetedik évadának különleges járműveit ismét Bazsó Gábor és Winkler Róbert tesztelik. A műsorvezetők Magyarországon elsők között próbálhatják ki a Tesla Model Y-t, a Mazda MX30-at, valamint a Volkswagen ID3-at, de a Porsche 912-es villanyhajtású autóvá alakítása is folytatódik. A friss epizódokból pedig azt is megtudhatjuk, Talmácsi Gábor szerint miben más autóval, mint motorral versenyezni.

  • Megosztom