Ráerősít a karácsonyra az Alza

Idén is hamarabb kezdi a karácsonyt versenytársainál az Alza. A webáruház nem csak akciókkal csábítja rajongóit: új fejlesztésekkel további kényelmi szolgáltatásokat vezet be a magyar piacra. Így az Alza tovább erősödik a piacon: mobilapplikációval, átvételi pontokkal és árakciókkal erősít karácsonyra.

Már októberben indul a kedvezményekkel támogatott karácsonyi bevásárlási láz. Október 28-ig az Alza 12 500 Ft feletti vásárláshoz ingyenes házhozszállítást kínál. Az akciós ajánlat egy kuponkóddal érhető el webfelületen, így a webes árak összehasonlításánál nem kell külön még pluszban a házhozszállítás költségével számolni. Az annyi tehát annyi marad – a vásárlók döntését ezzel is leegyszerűsíti az Európa-szerte terjeszkedő cseh webáruház.

Ugyanebben az időben, egészen november elsejéig tart a karácsonyt megelőző vásárlásokat támogató, az előrelátó ajándékbeszerzőknek kedveskedő ingyenes vásárlás akció, amellyel a szerencsés nyertes visszanyerheti bevásárlásának árát: ingyenes bevásárlást nyer kupon formájában, melyet későbbi vásárlásainál tudja felhasználni. 26 ezer forintos vásárlás után az Alza applikációjának segítségével lehet részt venni a játékban, és a megrendelés értékének megfelelő kupon visszanyerésével a szerencsés nyertes tovább vásárolhat az Alzából – ingyen.

Folytatódik az Alzaboxok telepítése, amelynek segítségével a telepítési pontokon a nap 24 órájában vehetik át vásárlóink megrendelt termékeiket. Így már a hatodik Alzaboxszal bővül Budapest különböző pontjain az átvétel lehetősége. Ezzel Csepel, Pesterzsébet, Kőbánya, a Pesti út, az Örs vezér tere után már Békásmegyeren, a Pünkösdfürdő 52-54. szám alatt is elérhetővé válnak a megrendelt termékek.

  • Megosztom