Prémium termék a Budapest Banknál

A Budapest Bank tovább bővíti termékpalettáját, ügyfelei részére ugyanis Magyarországon az elsők közt tette elérhetővé a Mastercard World Elite bankkártyát, amelyek tulajdonosai a kifejezetten egyedi igényekre szabott megoldásokkal a kártyás vásárlás megszokott előnyei mellett számos exkluzív szolgáltatást is igénybe vehetnek.

Teljesen átdolgozta prémium- és privátbanki üzletágának működési struktúráját és értékajánlatát a Budapest Bank annak érdekében, hogy az egyéni befektetési időtávon és a kockázatvállalási hajlandóságon alapuló diverzifikált portfóliókat dolgozzon ki ügyfelei számára. A belső átalakítás során az üzletág szorosan együttműködött a Budapest Alapkezelővel, ennek eredményeként pedig a Budapest Bank jelentős fejlődést tudott elérni ezen a területen. A sikert az üzleti eredmények mellett az is jelzi, hogy 2019-ben a pénzintézet a Mastercard – év bankja versenyén harmadik helyezést ért el az Év prémium banki szolgáltatása kategóriában.

A Budapest Bank mostantól új, számos kényelmi szolgáltatással rendelkező terméket kínál a prémium- és privátbanki ügyfélkörének: Magyarországon az elsők között kezdi meg a Mastercard World Elite betéti kártya értékesítését a hozzá tartozó szolgáltatáscsomaggal együtt. A kártyával rendelkezők utastársaikkal – és 18 év alatti gyermekeikkel – a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a gyorsítósávon mehetnek keresztül a biztonsági ellenőrzésen, díjmentesen és korlátlanul használhatják a reptér Mastercard váróját, illetve a Bécs-Schwechat Nemzetközi Repülőtéren a SKY, JET és AIR várókat. Mindemellett a kártyával a Papp László Budapest Sportarénában jegyellenőrzéskor a gyors bejutást lehetővé tevő bejáraton léphetnek be a tulajdonosok, valamint a Mastercard Lounge-ba is tartózkodhatnak. A Budapest Bank által kibocsátott kártya a felsoroltakon túlmenően további előnyöket is nyújt tulajdonosának, így a világ bármely pontjára érvényes prémium egyéni utasbiztosítást, kedvezményes készpénzfelvételt a világ bármely bankautomatájából, valamint évente ötszöri, utastársakkal is megosztható belépést a LoungeKey prémium reptéri váróiba.

  • Megosztom