Premierekkel erősít a VIASAT6

Országos premierrel folytatódnak a sorozatok szeptemberben a VIASAT6-on.Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta ikonikus párosával érkezik a Totalcar legújabb, 4. évada, és jön a Top Gear új szériája is. A csatorna a DC-Univerzum kedvelőire is gondolt, A holnap legendái című sorozattal.

 

A Totalcar két közkedvelt műsorvezetője, Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta szeptember 7-én folytatja a műsor védjegyévé vált mókás-önironikus értékeléseket – és sok minden mást is. A műsorvezetőket nem kell bemutatnunk, de még ők is tartogatnak meglepetést.

 

A Top Gear újabb évaddal örvendezteti meg az autók szerelmeseit szeptember 7-től. A méltán ikonikussá vált Clarkson-Hammond-May trió pótlása emberfeletti feladat bárkinek, Chris Evans és Matt LeBlanc kiváló választásnak tűnik. A műsort a két világsztár mellett olyan hírességek vezetik, mint Rory Reid, Sabine Schmitz, Chris Harris és Eddie Jordan. Az új évadban felvonultatott különlegességek, őrületes terepjárók és sportkocsik között biztos, hogy mindenki megtalálja kedvencét.

 

Az utolsó remény harmadik évadát szeptember 5-én mutatja be a VIASAT6. A sorozat egy vírusokkal fertőzött posztapokaliptikus világba vezet bennünket, ahol a USS Nathan James nevű hadihajó és csapata a világ egyetlen reménye. A harmadik évadban folytatódik a korábbi szériákban kifejlesztett gyógymód terjesztése, de az igazi főszerep a hatalomvágyé lesz. A politikai játszmákkal fűszerezett új évadban Amerika mellett már a világra is nyitunk. Az ellenszer Ázsiába is eljut, azonban nem mindenkinek az érdeke, hogy bizonyos országok talpra álljanak, és Amerikának ez nem tetszik.

 

Az Időmester Rip Hunter és csapata ismét különös helyeken és időben veszi fel a harcot A holnap legendái című sorozatban szeptember 6-tól. A második évadban a rosszfiú Damien Darkh – a Zöld Íjász című sorozat negyedik évadából jól ismert főgonosz –, a múltban próbál akkora hatalmat szerezni, hogy uralma alá vonja a világot. Damien szövetkezik a Flash sorozatból megismert Eobard Thawne-nal, azaz Inverz Flash-sel, illetve a Zöld Íjász első gonoszával, Malcolm Merlynnel és megalakítják a Kárhozat Légióját. Azon fáradoznak, hogy összegyűjtsék a Végzet Lándzsájának darabkáit, amivel végtelen szuperhatalomra tehetnek szert. Vajon sikerül nekik?

 

A szeptember 8-án folytatódó Bates Motel című sorozattal a horrorfilmek rajongóiról is gondoskodik a VIASAT6. A Psycho előzménysorozata, amely a tinédzser Norman Bates és édesanyja Norma életét mutatja be. A sorozat befejező évadával most is váratlan fordulatokat és lebilincselő izgalmakat ígér.

 

Az utolsó remény szeptember 5-től minden kedden 22:00 órától.

A holnap legendái szeptember 6-tól minden szerdán 22:00 órától.

Totalcar szeptember 7-től minden csütörtökön 22:00 órától.

Top Gear szeptember 7-től minden csütörtökön 22:30-tól.

Bates Motel szeptember 8-tól minden pénteken 22 órától.

  • Megosztom