Premierekkel erősít a Sony Max és a Sony Movie Channel

Kizárólag a Sony Max csatornán láthatják a nézők országos tévépremierként az Anyaság túlsúlyban első évadát, valamint az egyik legnézettebb amerikai sorozat, a Rólunk szól első szezonját. Számos nagysikerű mozifilm érkezik a Sony Movie Channel csatornára, köztük a Men in Black – Sötét zsaruk. Sikersorozatokból sem lesz hiány, kizárólag a csatornán lesz látható a Hannibal.

 

A Sony Max csatornán országos tévépremierekből sem lesz hiány, október 7-én, szombaton 18 órától indul az Anyaság túlsúlyban című sorozat az erős akaratú nő és édesanya Katie narrálásával, aki egy jómódúak által lakott kisvárosban éli életét tökéletes feleségek és az ő tökéletes gyermekeik körében. Október 8-án vasárnap 19 órától láthatják a nézők a nagysikerű Rólunk szól című sorozat első évadát, amely négy ugyanazon a napon született embert mutat be, akiknek a történet előrehaladtával egészen különleges módon fonódik össze az élete. A csípős nyelvű újságírónő, Carrie és barátnőinek pikáns történeteit követhetjük nyomon a Szex és New York kultikus sorozatban, amely október 3-án, kedden 20 órától lesz látható, 22 órától pedig a Zűrös viszonyok című amerikai drámasorozatot tekinthetjük meg. Október 7-én, szombaton 15 órakor debütál a Ne bízz a ribiben! című sorozat, amelynek főszereplője June tipikus vidéki naiva, míg Chloe a 23-as lakásból azzal tömi meg a pénztárcáját, hogy lakótársait kiutálja, majd a foglalót zsebre teszi. De mi történik akkor, ha minden erőfeszítés ellenére az új lakótárs állja a sarat?

 

Október 7-én, szombaton 16 órától láthatjuk a Született szinglik című amerikai vígjátéksorozatot, amelyben Courteney Cox nemrég elvált, egyedülálló anyát alakít, aki negyvenes évei elején felfedi az őszinte igazságot a randizásról, az öregedésről. 21 órától a Maffiadoktor első évadán izgulhatunk együtt Grace Devlin, kiváló chicagói sebésszel, aki kényszerből alkut köt Paul Moretti maffiafőnökkel és elvállalja, hogy a maffia orvosa lesz, hogy ezzel lerója öccse tartozását.

 

Vasárnap esténként 21 órától az Outlander – Az idegen második évada és kedd esténként 21 órától Az uralkodónő második évada a középkori Franciaországba kalauzol minket.

 

Október 8-án, vasárnap 22 órától kerül adásba a nagysikerű Lakástalkshow Lovász Lászlóval, az egyedülálló Ádám keresi Évát október 7-én, szombaton 22 órától láthatják a nézők, míg az exek kalandjait október 3-tól, keddenként 19 órától követhetjük az Exek az édenben című műsorban.

 

A Sony Movie Channel csatornára számos nagysikerű mozifilm érkezik, október 9-én, hétfőn 21 órától Russell Crowe-val és Joaquin Phoenix-szel izgulhatjuk végig a Gladiátor című filmet, míg október 10-én, kedden 21 órától Ewan McGregor és George Clooney kalauzol el bennünket a Kecskebűvölők című filmen keresztül a paranormális képességekkel rendelkező emberek háborújába. Az Éjjeli Féreg című krimiben október 16-án, hétfőn 21 órától Jake Gyllenhaalnak szurkolhatunk, míg október 14-én, szombaton 19 órától John Malkovich agyába juthatunk be A John Malkovich menet című amerikai klasszikus segítségével.

 

Szombat esténként borzongásból nem lesz hiány, október 7-én 21 órától indul a Drakula című amerikai drámasorozat, 22 órától pedig a Hannibál második évada. Október 8-án, vasárnap 21 órától indul a 24: Újratöltve, amelyben egy fiatal katona versenyfutását követhetjük nyomon, aki Amerikába visszatérve az ország történetének legnagyobb terrortámadását igyekszik megakadályozni. 22 órától az Amerikai Horror Story negyedik évadával borzolja tovább a kedélyeket.

 

Charlie Sheen október 3-án, kedden 15 órától a Nyugi, Charlie! első évadával szórakoztatja a nézőket. Október 7-én, szombaton 9 órától pedig a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet gyerekes módon viselkedő Jake Peralta nyomozó és újdonsült főnöke, a mogorva Ray Holt közötti konfliktusokon derülhetünk.

 

  • Megosztom