Premierekkel indítja a tavaszt az AXN

A 80-as évek legendás sorozatának modern változata, a MacGyver remake-je, illetve a SWAT – Különleges egység című széria is érkezik tavasszal az AXN-re.

Léteznek olyan helyzetek, amikor még a zsaruknak is segítségre van szükségük, ilyenkor hívják a 911-et és érkezik a SWAT – Különleges egység, Daniel Hondo Harrelson (Shemar Moore) vezetésével. A való életre reagáló, kiszámíthatónak egyáltalán nem nevezhető sorozat egyedisége abban rejlik, hogy aktuális társadalmi kérdéseket feszeget. A komoly témák ellenére is szórakoztató, akciódús sorozat első epizódja március 7-én 21 órakor debütál az AXN-en.

Szintén országos premierként, március 11-én 19 órakor mutatkozik be az AXN-en a kultikus MacGyver sorozat remake-je. A fordulatokban és látványos akciókban gazdag sorozatban az ifjú Angus MacGyver (Lucas Till) szokatlan problémamegoldással kapcsolatos különleges tehetségét és rendkívüli tudományos ismereteit felhasználva nem kisebb feladatot, mint a világ megmentését vállalja magára. Az eredeti sorozathoz képest a feldolgozásban a magányos farkas munkáját többen segítik.

  • Megosztom