Premierekkel indítja a nyarat a LifeTv

Elgondolkodtató, informatív, humoros és szívszaggató sorozatok is érkeznek a LifeTv-re idén nyáron. A nézők többek között betekintést kaphatnak egy halálos beteg nő utolsó évébe, végig kísérhetik hat fiatal pár útját az oltárig, valamint egy tapasztalt újságíró egy válogatott orvosokból álló csapattal döntöget majd tévhiteket.

A legkomorabb, mégis humorral teli, Mielőtt Meghaltam című dokumentum sorozatban megismerhetjük a 39 éves Cardiff-i nőt, aki számára csupán hat hónapot jósoltak miután rákot diagnosztizáltak nála. Rowena úgy döntött, fejest ugrik az életbe, és igyekszik minden egyes percét kiélvezni, nem adja fel és harcba szál a rákkal. A műsor során a főszereplő rendkívül őszintén beszél érzéseiről, tapasztalatairól, miközben a hosszú küzdelem során önmagát is jobban megismeri. Rendkívül tanulságos, megrázó, elgondolkodtató sorozat nyomot hagy maga után a nézőkben is.

A csatorna sokkal vidámabb vizekre is elkalauzol bennünket! A rögös út az esküvőig című műsor hat párnak mutatja be az esküvőjük előtti hetét. Megismerhetjük a történetüket, hogyan találkoztak és szerettek egymásba, és azt is hogy milyen akadályokat küzdöttek le együtt. Végig kísérhetjük, amint megküzdenek az esküvőszervezés okozta stresszel, elhárítják az akadályokat és végül összekötik az életüket.

Az egyik legérdekesebb új műsor, a Helló Doki is júniusban debütál a LifeTv-n. Ebben a sorozatban Michael Mosley segít eligazodni, jobbá tenni a mindennapokat, hiszen ezernyi jótanácsot, praktikát osztanak meg velünk, hogyan legyünk fittek, egészségesek, vagy épp, hogyan fogyjunk le. Michael és a válogatott orvosokból, szakemberekből álló csapata segít leleplezni a megtévesztő újsághirdetéseket, cikkeket, gyógykészítményeket és egészségtippeket. Az első részben olyan meglepő állításokat tesztelnek, minthogy az állás is javít az egészségünkön, hatnak-e a gyakran reklámozott különleges vitaminkészítmények, és azt is megtudhatjuk, hogy tényleg megfázunk-e, ha fázunk.

  • Megosztom