Premierek a Minimaxon

A Csizmás, a kandúr kalandjai 2. évada január 26-án indul a Minimaxon. A harcos macskát pedig egy sor újdonság, köztük számos olyan friss DreamWorks sorozat követi a csatornán, mint a Zöldségmesék a házból és a Voltron – A legendás védelmező.

Csizmás célja továbbra is megóvni San Lorenzo városának védtelen polgárait a gaztevőktől. Ettől nem tántoríthatja el senki, és semmi sem állhat az útjába. Természetesen hűséges társa, Dulcinea rendületlenül támogatja mindebben.

A hős kardforgató az új évadban megismerkedik a cseppet sem félénk Rút Kiskacsával, a hatalmas Gólemmel, akivel talán szövetségre léphet és egy titokzatos, mágikus kard is a szolgálatába állhat. De felbukkan a Vakondok királya is, aki „csilliónyi” év börtönre ítéli. Vajon megússza-e Csizmás? És sikerül-e végül legyőzni a legnagyobb ellenséget, a Vérfarkast? A Csizmás, a kandúr kalandjai 2. évada január 26-án 18:30-kor debütál a Minimaxon.

További újdonságokból ezután sem lesz hiány: a tavaszi hónapokban is egymást követik majd a premierek a Minimaxon. Több vadonatúj DreamWorks animációs sorozat is indul hamarosan, köztük a Zöldségmesék a házból, mely a legkisebbek, vagy a Voltron – A legendás védelmező, ami a nagyobbak számára ígér izgalmas kalandokat. Második évadával érkezik a többi közt az Éljen Julien király!, a Dínószakik és a Mr. Peabody és Sherman Show is.

  • Megosztom