PR ügynökséget választott a Péntech

A Clue PR ügynökséget választotta kommunikációs partnerének a Péntech, a digitális faktoring és online hitelezés úttörője. A megbízás magában foglalja a márka ismeretségének növelését, a PR- és marketingstratégia elkészítését, valamint PR kampányok tervezését és megvalósítását.

A Péntech elsődleges küldetése, hogy a felesleges papírmunkákat kikerülve megkönnyítse a vállalatok pénzügyi menedzsmentjét. Olyan digitális pénzügyi termékeket kínálnak, amelyek segítségével a hazai kis- és középvállalkozások gyorsan és kényelmesen intézhetik finanszírozási folyamataikat. A járvány okozta válság a hazai KKV-k likviditását is erősen befolyásolta, a Péntech által fejlesztett megoldások nekik nyújtanak segítséget, akár faktoring, akár online hitelezés formájában. A cég 2018-as alakulása óta számos elismerést szerzett: több jelölés mellett 2019-ben a FinTechShow-n első helyezést értek el, mint az év legígéretesebb fintech megoldása, 2020-ban pedig bekerültek a Startup World Cup V4 döntőjébe, képviselték Magyarországot Európa legnagyobb startup eseményén, a Web Summiton, valamint elnyerték Az év Technológiai Megoldása díjat is.

A Clue PR jelentős referenciával rendelkezik a pénzügy különböző területein, nemzetközi és magyar márkák hírnevének piacspecifikus felépítésében. Referenciáik között megtalálhatók a pénzügyi szektor olyan globális szereplői, mint a PayPal, az EOS Csoport vagy az Ingenico Group.

 

  • Megosztom