Pókemberes projektben az Audi

Az Audi szponzorként támogatja a Sony Pictures gondozásában megjelenő „Pókember: Idegenben” film hollywoodi világpremierjét. A tisztán elektromos Audi e-tron mellett az Audi A7 és az Audi Q8 is feltűnik a Sony Pictures forgalmazásában a mozikba kerülő „Pókember: Idegenben” című filmben.

Az Audi és a Sony Pictures Entertainment összeállt, hogy a nyáron bemutatásra kerülő „Pókember: Idegenben” filmhez exkluzív digitális tartalmat jelentessen meg. A rövidfilm címe „Tudományos kiállítás”, ahol Peter Parker (Tom Holland) és legjobb barátja Ned (Jacob Batalon) az iskolai tudományos versenyen kerül szembe igen komoly versenytársakkal. Prezentációjuk megmentése érdekében Peter versenyt fut az idővel, hogy megszerezze a tökéletes tudományos fejlesztést: a tisztán elektromos Audi e-tron GT tanulmányt.

„A Sony Studios vállalatával való együttműködésünk tökéletes lehetőséget biztosít az Audi elektromos offenzívájának egy igen látványos környezetben történő bemutatására és arra, hogy egy igen nagyszámú és elkötelezett közönségnek mutathassuk be ezt fontos technológiát. Éppen ezért a termékelhelyezés lényeges szerepet játszik az új márkastratégiánkban.” – nyilatkozta Sven Schuwirth, az Audi márka, a digitális üzletág és az ügyfélélmény területeiért felelős vezető.

A „Pókember: Idegenben” című filmben az Audi termékelhelyezése kiterjedt a tisztán elektromos Audi e-tron modellre, a teljesen új Audi A7 modellre, de szerepet kapott az Audi Q8 modell is. Az Audi járművei szintén feltűnnek majd idén nyáron a „Pókember: Idegenben” című film hollywoodi premierjén is.

  • Megosztom