Pikáns váltás: a riválishoz igazolt az RTL egyik arca

Az RTL Klub több, nagyon sikeres műsorát vezette, legutóbb pedig a szintén remek eredményeket elérő Válótársak című sorozatban tűnt fel a csatornán Stohl András, így komoly meglepetést okozott a hír, hogy a TV2-höz igazolt, és a Sztárban Sztár zsűrijében láthatjuk majd az ősszel. Stohlt olyan rtl-es produkciókban láthattuk, mint a Való Világ, a Survivor vagy éppen a Szombat esti láz. A Sztárban Sztár szeptember 10-én induló ötödik évadában Liptai Claudia, Majka és Papp Szabi lesznek még rajta kívül a zsűriben.

 

Az RTL Klubon 2002 őszén mutatkozott be a Való Világ, amit akkor Czifra Noémi és Stohl András vezetett. A csatorna történetének egyik legsikeresebb produkcióját négy évadon keresztül vezette a színész-műsorvezető, utoljára a 2011 tavaszán láthattuk a valóságshow-ban. De más reality-ben is feltűnt, a Survivor című túlélőműsort is vezette 2003-2004-ben.

 

Stohl András az RTL egyik legismertebb arca volt, és az eredeti tervek szerint Ördög Nóra mellett ő vezette volna az X-Faktor első évadát is, azonban még a műsor indulása előtt balesetet okozott, amiből komoly botrány lett, és végül Sebestyén Balázs lett a tehetségkutató másik műsorvezetője. Stohl egyébként feltűnt a Reggeli című műsorban és a Szombat esti táncban is.

 

A balesetet követően jóval kevesebbet került képernyőre, viszont a Válótársak című szériával újra egy igen sikeres produkcióval jelent meg az RTL Klubon. A nyáron zajlott a sorozat harmadik évadának forgatása, így könnyen előfordulhat, hogy ősszel már képernyőre is kerülhetnek majd az új részek. Ez igen érdekes helyzetet teremtene, hiszen így Stohl András egyszerre tűnne fel az RTL Klubon és a TV2-n is, miután az utóbbi csatorna bejelentette, hogy a szeptember 10-én induló Sztárban Sztár zsűrijében kap majd helyet. Igaz, Stohl András csak a második adástól csatlakozik az ítészek csapatához, mivel szeptember 10-én egy olyan előadásban játszik, amit már hónapokkal ezelőtt meghirdettek.

 

Stohl mellett a Supernem-es Papp Szabi is új tag lesz a TV2 produkciójában, amelynek lényege, hogy az énekesek hétről hétre ismét egy-egy népszerű előadó bőrébe bújnak majd, hogy izgalmas produkciókban bizonyítsák tehetségüket. Idén versenybe szállnak: Janicsák Veca, Détár Enikő, Cserpes Laura, Csézy, Kollányi Zsuzsi, Singh Viki, valamint Pápai Joci, Király Viktor, Horváth Tamás, Ekanem Bálint Emota, Oláh Gergő és Berkes Olivér.

 

Stohl átigazolásával kapcsolatban megkerestük az RTL-t, amint válaszokat kapunk kérdéseinkre, frissítjük összeállításunkat.

  • Megosztom