Pénzt oszt a Tesco

Vasárnapig várja a pályázatokat a Tesco “Ön választ, mi segítünk” programja, amelynek keretében 26,8 millió forinttal támogat helyi közösségeket. A pályázat meghirdetése óta már közel 100 helyi civil szervezet igényelt támogatást közösségépítő programjához. A további érdeklődők a hét végéig még pályázhatnak a program weboldalán keresztül beküldött egészséges életmódra ösztönző, gyermekek oktatását támogató, valamint környezetvédő és -szépítő kezdeményezéseikkel.

 

Az “Ön választ, mi segítünk” program keretében a Tesco összesen 26 800 000 forinttal támogat olyan programokat, amelyek ott fejtik ki jótékony hatásukat, ahol a Tesco vásárlói és dolgozói élnek. A beérkezett közel 100 pályázat is ezt célozza: programjaik egészséges életmódra ösztönöznék a közösségek tagjait, szebbé tennék lakókörnyezetüket, segítenék a gyermekek képességfejlesztését.

 

Az érdeklődő civil szervezetek április 3-ig, azaz most vasárnapig a program weboldalán még pályázhatnak. Összesen 67 körzetben indulhatnak a támogatásért, a program végén pedig 67-en részesülhetnek majd a körzetenkénti 400 000 forintos támogatásban.

 

A beérkezett pályázatokat a Magyar Adományozói Fórum mint a Tesco független szakmai partnere értékeli majd. Körzetenként kiválaszt hármat, melyek a második fordulóba jutnak, amikor is a Tesco vásárlói és munkatársai május 11-től június 7-ig szavazhatnak arra, hogy az egyes körzetekben melyik pályázó nyerje el a támogatást. A nyertes pályázatokat a 2016. június 13-ai héten hirdeti ki az áruházlánc.

  • Megosztom