Otthon is készíthetünk Zing Burgert

Az elmúlt időszakban több trend is megvetette a lábát a hazai vendéglátásban. Ilyen például a “meal kit” is, amit a nyári szezonban a Zing Burger fejleszt tökélyre. Elindították az első, előrepácolt hamburger- és grill alapanyagokat házhoz szállító almárkájukat, a Steak&Co-t. Ezzel pedig a Zing Burger lett az első a hamburger piacon, aki kereskedelmi termékként is forgalmazza híressé vált menüit.

Az elmúlt hónapok eseményei minden szempontból felforgatták a világot: minden szereplőt arra késztetett, hogy új megoldásokkal rukkoljon elő. A hazai vendéglátásban sincs ez másképp: gyors házhozszállítást kezdtek el alkalmazni az éttermek, ma pedig már kész ételek mellett előre összekészített, friss alapanyagokból álló boxokat is rendelhetünk.

Susánszky Ádám és csapata szerencsés helyzetben van. Túlélte a tavaszi kritikus időszakot, hamar reagálni tudtak a kialakult piaci helyzetre, hiszen ők is egyből átálltak a kiszállításra. Mindezen felül pedig olyat léptek, mint még senki a hamburgeresek közül: megalapították a Steak&Co-t, vagyis az első hamburger- és grillszettet kiszállító almárkát. Cél, hogy előre összekészített és bepácolt, sütésre váró ételeket a Zing Burgertől megszokott magas minőségben szállítsanak ki. A Steak&Co elindulását már régóta tervezte a csapat, azonban miután a piaci helyzet meg is követelte a fejlesztést, nem volt kérdés, hogy előrehozzák az indulást: “Már régóta a fejünkben volt az ötlet, hogy a Zing Burgert kereskedelmi termékként is szeretnénk behozni a piacra, csak eddig kapacitáshiány miatt tolódott ez a projekt. A kialakult helyzetben viszont újra kellett gondolnunk mindent és a lehető leghamarabb reagálni szerettünk volna a jelenlegi szituációra.” – nyilatkozta Susánszky Ádám, a Zing Burger egyik alapítója.

Végre olyan lehet a grillszezon, ahogy megálmodtuk

A jól ismert franchise égisze alatt működő Steak&Co megálmodói kiemelten figyeltek arra, hogy kizárólag hazai és izgalmas pácokban eltett marha- és csirkehúsokat kínáljanak otthoni elkészítésre. Így rendelhetünk Angust marhahúspogácsát, magyar gazdaságokból beszerzett friss zöldségeket, sajtokat, valamint pékhműhelyből frissen hozott hamburger zsemlét is. A szetteket kedvünk és ízlésünk szerint állíthatjuk össze, amivel nincs más dolgunk, mint az útmutató alapján elkészíteni.

Az időzítés pedig nem véletlen. A kialakult helyzet a nyári időszakot is próbára teszi, ám valószínűsíthető, hogy sokkal többet sütünk-főzünk majd a kertben a családdal.

“Normál piaci körülmények szerint is nyár előtt hoztuk volna forgalomba a szetteket, azonban az idei nyár még inkább az otthoni kerti sütögetésről, grillezésről fog szólni, ehhez pedig mi is szeretnénk hozzájárulni és segíteni” – zárta a gondolatot Susánszky Ádám.

  • Megosztom