Otthagyta a Blikk.hu-t a főszerkesztő

Távozott a Blikk.hu főszerkesztői posztjáról Majoros Krisztina a 24.hu információja szerint. A szakember tavaly december óta látta el ezt a feladatot, a Ringier Axel Springer Magyarországnál (RAS) kinevezésekor azt várták tőle, hogy a vezető portálok közé emelje a Blikk.hu-t.

 

A 24.hu Majoros Krisztina távozásáról szóló értesülését a híroldal érdeklődésére a RAS részéről megerősítették. A 24.hu beszámolója szerint Majoros maga kezdeményezte a változást körülbelül egy hónappal ezelőtt. Pozícióját egyelőre nem töltötték be. Így Gedei Norbert, a Blikk napilap májusban megbízott főszerkesztője látja el Majoros Krisztina korábbi feladatait.

 

Majoros Krisztina a hírportál vezetőjeként a Blikk.hu digitális stratégiájáért és az oldal tartalmainak felügyeleteiért is felelt – derül ki a 24.hu összeállításából. A Ringier Axel Springernél azt várták Majoros Krisztinától, hogy vezetésével a Blikk.hu a vezető hírportálok közé kerüljön. Majoros ezt az akkori nyilatkozata szerint több exkluzív cikkel, képpel és videós tartalommal kívánta elérni.

 

Majoros a Blikk.hu-t megelőzően a Sony Pictures Television Networks (Central Europe) cégnél volt főszerkesztő, de korábban a lifestyle és női márkákat, például a Life.hu portált is ő felügyelte Origo Mediánál 2010 és 2012 között, valamint a Marquard Mediánál is megfordult.

  • Megosztom