Otthagyja a TV2-t Liptai Claudia

Nem hosszabbítja meg szerződését a TV2-vel Liptai Claudia, a műsorvezető 17 év után távozik a csatorna kötelékéből. A váltásról beszámoló Bors összeállítása szerint ugyanakkor egy-egy műsor erejéig továbbra is számítanak majd rá. Liptai Claudia az egyik legismertebb hazai celeb, a Marketing&Media magazin bulvárlapok címlapjai, a közösségi médiás és televíziós szereplések alapján készülő TOP25 Celeb kiadványában mindig az élmezőnyben szerepelt.

A Bors összeállítása szerint Liptai Claudia döntésének hátterében részben családi okok állnak. Fontos szerepet játszott a lépésben az is, hogy ma már olyan gyorsan fejlődik a show világa, hogy folyamatosan meg kell újulni. Bár korábban azt hangoztatta, hogy szeret alkalmazottként élni, de egy ideje ez is megváltozott, és arra vágyik, hogy a saját maga ura legyen.

„Elnézve az egykori nagy tévéseket, arra a következtetésre jutottam, hogy váltani, újat csinálni, kipróbálni magam más területen addig kell, amíg megtehetem, s nem akkor, amikor muszáj. Elsősorban szeretném megtanulni a tartalomgyártás minden fázisát. Ezenkívül a férjemmel is forgatjuk a youtube-ra a sütis műsorunkat, az Édes Kettes-t” – nyilatkozta a Borsnak Liptai Claudia.

A bulvárlap megkérdezte a TV2-t is, a médiacég közlése szerint a műsorvezetőA jövőben egyedi megállapodással, műsorokra fogjuk szerződtetni. Jövőre a Séfek séfe műsorvezetőjeként lesz látható a TV2-n és amennyiben hozzá illő műsorformátumot terveznek, a továbbiakban is számolnak vele – közölte a csatorna.

Liptai Claudia a Marketing&Media magazin bulvárlapok címlapjain, közösségi médiában és televízióban történő 2017-es megjelenések alapján összeállított TOP25 Celeb rangsorában a negyedik helyen végzett, összesen 39 címlapos szereplése volt a múlt évben. A tavalyi listán a második, míg a 2016-ban megjelent összesítésben a harmadik volt.

  • Megosztom