Osztrák megbízást kapott a Noguchi

A Noguchi a Porter Novelli hálózat osztrák és szlovák tagjával közösen nyerte el a megbízást. A megállapodás értelmében három országban támogatják az ausztriai, parndorfi Designer Outlet kommunikációs tevékenységét.

 

Az ismert bevásárlóközpont az előzetes ötletek és stratégiai javaslat alapján döntött úgy, hogy áprilistól a Noguchi Porter Novelli és partnerei látják el a parndorfi Designer Outlet kommunikációs feladatait. Az Ausztriából és Németországból hazautazók kedvelt állomása, egész évben 30-70 százalékos kedvezménnyel várja közel 150 márka, köztük az Armani, a Boss, a Bally, a Gucci, a Polo Ralph Lauren vagy a Prada ikonikus divatmárkák, az Adidas, a Nike és más sportruházatok, illetve a legnépszerűbb konfekciómárkák, például a Guess, a Diesel vagy a Desigual rajongóit.

 

A Noguchi ezzel tovább erősíti életmód és divat divízióját. Az ügynökség évek óta dolgozik a Helly Hansennel és a Springfielddel, több projektet levezényelt az OREX és a Women’Secret számára, illetve tavaly megtervezte és végrehajtotta a Salomon, mint önálló márka piaci bevezetését.

  • Megosztom