Összehozott két hazai zenekart a Samsung

Te vagy a veszély címmel debütál a nyár zenei együttműködése a Samsung támogatásával. Két, stílusukban eltérő, de hasonlóan egyedi alkotó, Péterfy Bori & Love Band és a Hősök zenekar a Samsung BandFusion projekt keretein belül dolgozott először közösen és alkotta meg a nyár slágerét.

A Samsung elkötelezett a művészetek és a tehetségek támogatása mellett, éppen ezért kért fel két népszerű hazai, különböző stílusban alkotó előadót, hogy létrehozzák a nyár slágerét. A Samsung BandFusion keretein belül megalkotott szám a zenei műfajok és művészi egyéniségek határait mossa egybe és alkot valami egészen újat.

A két előadó együttműködésére korábban még nem volt példa, kizárólag okostelefonnal készült klippel
pedig eddig ritkán találkozhattak a zenerajongók. Péterfy Bori és a Hősök közös száma, a Te vagy a veszély címet viseli, amely közel hat héten keresztül készült.

A vállalat felkérésére idén nyárra elkészült dalhoz Miki357 rendezett egyedülálló klipet. A különleges technikákat felvonultató videót kizárólag Samsung Galaxy S10+ okostelefonnal rögzítették. Az alkotók a dal létrehozásához teljes szabadságot kaptak, semmilyen megkötésnek vagy elvárásnak nem kellett megfelelniük, amely megkönnyítette a páros munkáját.

“Vállalatunk a képzőművészeteken túl a zenét és a magyar tehetségeket is kiemelten támogatja. Az együttműködéssel az alkotói szabadságra, a határtalan kreativitásra és az egyedi ötletek megvalósítására szeretnénk felhívni a figyelmet” – mondta el Samu Zsófia a Samsung kommunikációs vezetője.

“Korábbi együttműködéseink leginkább a popzene felé irányultak, de fontosnak tartjuk a magyar alkotói közösség szélesebb palettáját is támogatni. Egy olyan világot szerettünk volna megmutatni, amely a felhasználóink szemléletmódját is tükrözi. Merész, egyedi vállalkozás, két teljesen különböző műfaj és stílus találkozik, amelyek nem feltétlenül találtak volna egymásra, de együtt valami új, izgalmas dolgot hoznak létre, amely az idei nyár slágere lehet” – tette hozzá Samu Zsófia.

  • Megosztom