Összefogott az AYCM és a MOL Bubi

A városi kerékpározás és a sport népszerűsítésének jegyében együttműködést kötött az ALL YOU CAN MOVE (AYCM) testmozgást elősegítő program és a MOL Bubi közösségi közlekedési rendszer.

 

A sport és az aktív élet elkötelezett támogatója, az AYCM, ezúttal a városi bringázás támogatásával próbál még több munkavállalót rávenni a mozgásra, az egészségesebb életvitelre és jelen esetben a környezetvédelemre is. A megállapodás értelmében a 2016-os évre érvényes szerződéssel rendelkező AYCM Klubtagok MOL Bubi éves bérletének jelenlegi, promóciós árából 5%-ot átvállal a sportolást elősegítő cég. A városi kerékpározást kedvelő klubtagok az AYCM irodájában vehetik meg a kedvezményes éves MOL Bubi bérletüket egy kupon formájában, amit aztán a MOL Bubi ügyfélszolgálati pontokon válthatnak be. A kedvezményes bérlet lehetőségével nem csak személyek, hanem az AYCM partner cégei is élhetnek. „Vállalatunk azon túl, hogy elkötelezett a munkavállalók egészségmegőrzésének támogatásában és egyfajta társadalmi felelősségvállalásként is kezeli ezt a kérdést, a környezetvédelmet is rendkívül fontosnak tartja. Örülünk, hogy ezzel a megállapodással ismét tettünk egy lépést az egészségesebb társadalomért vívott harcban.” – mondta dr. Mihalik Zsuzsa, az AYCM tulajdonosa.

 

A bérlet a beváltástól számított egy évig érvényes. A körbringarendszer AYCM-en keresztül megvásárolt bérlete ajándékba is adható a MOL Bubi általános szerződési feltételei szerint.


Tags: ,

  • Megosztom