Őrült száguldás az Eurosporton

 

Az Eurosport a múlt előtt tiszteleg, miközben a lehető legmodernebb eszközökkel közvetíti a 2018-as Le Mans-i 24 órás autóversenyt a rajongóknak.

A csatorna mintegy 38 órányi eredeti programot biztosít majd a 24 órás versenyhez kötődően. Az idei eseményt olyan világhírű autóversenyzők teszik még izgalmasabbá, mint Fernando Alonso, Jenson Button vagy éppen Juan Pablo Montoya.

Az Eurosport közvetítése többek között magába foglalja a legfrissebb híreket és interjúkat a Le Mans Extra LIVE című műsornak köszönhetően, ráadásul az összes edzést is élőben közvetíti a csatorna. Az Eurosport saját gyártású produkciójában, a Legends of Le Mans-ban pedig Tom Kristensen, a kilencszeres Le Mans győztes dán autóversenyző tesztel négy, páratlan múlttal rendelkező történelmi versenyautót, és eddig soha nem látott bepillantást ad abba, hogyan kell vezetni ezeket a nem mindennapi gépeket, különös tekintettel a 13,6 kilométeres La Sarthe körön.

Kristensen emellett az Eurosport élő közvetítéseiben is szerepet játszik majd, végig kísérve minket az élő közvetítés minden egyes izgalmas pillanatán, elemezve a legfontosabb eseményeket. A műsorvezető a stúdióban Neil Cole lesz, akivel közösen az Eurosport legfrissebb innovációival és a kiterjesztett valóság segítségével teszik még izgalmasabbá a versenyt.

A Le Mans verseny több mint 100 országban rajongók milliói számára lesz elérhető az Eurosport jóvoltából. A csatorna folyamatosan naprakész információkat szolgáltat majd az aktualitásokról az Eurosport applikáción és az egyéb Eurosport platformokon keresztül, így Facebookon, Instagramon vagy éppen Twitteren is.

  • Megosztom