Óriási nyeremények a METRO-nál

Börcsön talált gazdára a METRO áruházak májusban zárult „Nyerő hetek” nyereményjátékának fődíja, egy Peugeot 208 típusú személyautó. A játék folytatódik, most egy Volkswagen Caddy talál majd gazdára.

 

A tavaszi promócióban a vevőknek a meghatározott termékekből 2×2 hét alatt minimum nettó 3.000 forint értékben kellett vásárolniuk, hogy hozzájussanak a METRO sorsjegyekhez. A sorsjeggyel megnyerhették a több mint 3.000 db azonnali nyeremény egyikét, vagy regisztrálhattak az áruház weboldalán, és részt vehettek a heti nyeremények sorsolásán és a fődíj sorsolásán is.

 

„A METRO legfontosabb célkitűzései közé tartozik, hogy hosszútávon, saját igényeikre szabva támogassa partnereit, a hazai kisvállalkozásokat. Ennek érdekében régiós szinten, a helyi piaci viszonyokhoz mérten nyújtunk állandó kedvezményeket, szervezünk akciókat. Mostani fődíjunk is nagy segítségére lesz majd a nyertesnek, hiszen a mobilitás a vállalkozások egyik legfontosabb kritériuma.” – mondta Christina Petermann a METRO Kereskedelmi kft. gazdasági igazgatója.

 

A METRO „Nyerő hetek” promóciós kampányának újabb, negyedik hulláma 2016. július 27-én indul és augusztus 23-án, 23:59 óráig tart a METSPA szervezésében. A negyedik hullám fődíjainak sorsolására 2016. szeptember 20-án kerül sor. A jelenleg is futó kampányidőszak végén fődíjként egy új Volkswagen Caddy, egy ötszázezer és egy háromszázezer forint értékű utazási utalvány várja boldog tulajdonosát.

  • Megosztom