Órákat ad a megújult sztármagazin

Megújult tartalommal és dizájnnal jelentkezik a hot! magazin. A változás érinti a lap képi megjelenését, rovatait, tartalmát és a címlapot is. A magazin speciális akcióval egészíti ki a megújulást: Swarovski díszítésű női órákat dob a piacra.

A megújulás részleteit Illés Csaba, a hot! főszerkesztője foglalta össze: „A HOT! magazinnál különösen fontosnak tartjuk, hogy évről-évre megújítsuk és frissítsük a magazin külsejét és a belső rovatokat is az olvasói igényeknek megfelelően. A megújult HOT!-ban minden eddiginél nagyobb és izgalmasabb képi világ elevenedik meg úgy, hogy ezzel párhuzamosan az olvasnivalón sem csökkentettünk. Sok új vagy megújult rovat debütál új külsővel, emellett továbbra is fontosnak tartjuk, hogy a magazin könnyed stílusban, mégis tartalmasan és érdekesen mutassa be a sztárok világát, közelebb hozva őket az olvasóhoz. A híranyagok mellett nagy figyelmet fordítunk a szolgáltató írásokra, a hazai és külföldi érdekességeket bemutató real-life történetekre, különleges és humoros képes összeállításokra, speciálisan fotózott mélyinterjúkra, de örömmel köszöntjük szerzőink között Havas Henriket is.”

A hot! másik újdonsága, hogy immár harmadszor indít divattermék-vásárlási promóciót. Az akció június 5-én indul, és ezúttal a Brenatt kollekció Swarosvki díszítésű darabjait kínálja. A karórákat a magazinban található kuponokkal kedvezményes áron vásárolhatják meg az olvasók.

„A hot! magazin 2013-ban két hasonló promóciót már indított. A tavalyi férfi és női Calgary óráik rendkívül népszerűek voltak az olvasók körében. Most egy még exkluzívabb terméket kínálunk, amelyhez kuponos vásárlási lehetőség is kapcsolódik.” – mondta el Mihók Ildikó marketing menedzser.
Az órákat 5 hétre bontva, külön-külön lehet megvásárolni normál áron, vagy a hot! magazinból kivágható kuponnal kedvezményesen. Minden óra egy hétig, korlátozott számban elérhető a Relay és Inmedio hírlapárusoknál.

A különleges megjelenésű órák, különböző hangulatokat szimbolizálnak. Az első, Boreal fantázianevű termék június 5-11. között, a Capri  június 12-18. között, a Emerald névre keresztelt óra június 19-étől 25-éig, a Moonligt június 26. és július 2. között, végül a Topaz július 3-ától július 9-éig vásárolható meg.

  • Megosztom