Online sorozatot vet be az ANX

Július 15-én debütál az Amerika főműsoridőben című új sorozat az AXN Playerben. A dokusorozat vasárnap esténként jelentkezik új részekkel, és kizárólag online érhető majd el.

A főműsoridőben vetített – nézettség miatt oly fontos – sorozatok (Primetime Show) annyira meghatározók a tengerentúlon, hogy tematikájuk és a központi szereplők személyisége egyfajta lenyomatát adja az Egyesült Államok társadalmi változásainak is. Az Amerika főműsoridőben (America in Primetime) éppen ezt a párhuzamot elemzi négy, mulatságos és elgondolkodtató epizódon keresztül.

 

Egy-egy rész olyan izgalmas témákat boncolgat, mint például a leghíresebb amerikai sorozatok apafiguráinak változása; vagyis hogyan alakult át az ötvenes évekbeli Father Knows Best bölcs, családközpontú feje a Szeretünk Raymond már-már intelligenciahiányos fő karakterévé. Többek közt olyan sorozatcsemegékkel is találkozhatunk az epizódokban, mint az AXN-en is vetített True Blood – Inni és élni hagyni, a Született feleségek (Desperate Housewives) vagy a hazánkban kevésbé ismert, ám Amerikában kifejezetten sikeres Totál szívás (Breaking Bad). A műsor készítői rengeteg sztárinterjún keresztül mutatják be a sorozatszereplők archetípusait és evolúcióját, és közben kulisszatitkokra is fény derül.

  • Megosztom