Online filmmel kampányol az óvszermárka

Milyen hatással van rád a jó szex?- teszi fel a kérdést a Durex a héten induló online kampányában, melyre négy feltörekvő filmrendező adott választ, akik kisfilmekben osztják meg velünk, hogy szerintük miről ismerszik meg a jó szex – és az, akinek része volt benne.

A Durexet sokat foglalkoztatta az elmúlt években az a kérdés, hogy a jó szex milyen tartós hatással van az emberekre, és egy-egy fantasztikus együttlét mennyivel több az ágyban töltött fizikai érintkezésnél. Amikor ugyanis a nagyszerű szex veszi át az uralmat felettünk, az szó szerint átváltoztat. Ilyenkor rózsaszínben látjuk a világot, a hatása visszaköszön mosolyunkban, érzéseinkben és viselkedésünkben egyaránt. A Durex a MoFilmet kérte fel arra, hogy ezt a különleges átalakulást megelevenítse a filmvásznon is.

A MoFilm egy fiatal filmkészítőket tömörítő hálózat, mely a világ bármely pontján lehetőséget biztosít tehetséges filmkészítőknek, hogy szabadon engedjék fantáziájukat és kibontakoztassák tehetségüket. Az óvszermárka által közzétett „Valaki jót szexelt, kitalálod, hogy ki?” témafelvetésre több rendező készített rövidfilmet, melyek azokat a momentumokat ragadták meg, amikor képtelenek vagyunk levakarni arcunkról a mosolyt még a legalkalmatlanabb pillanatban sem, a szex utáni túláradó jókedvet vagy a reggeli diadalmenetet, mikor kilépünk az ajtón egy észbontó éjszaka után.

„Izgatottan vártuk a közös munkát a MoFilmmel, melynek nemzetközi hálózatához több mint 50 ezer feltörekvő filmkészítő csatlakozott, hogy világmárkák által közzétett nyitott briefeken dolgozzanak közösen” – mondta Sipeki Vivien, a Durex márkamenedzsere. A kész kisfilmeket a cég világszerte a hivatalos honlapjain és közösségi oldalain teszi közzé az elkövetkező hetekben. A filmek kitűnően szemléltetik, hogy a jó szex mindenkire más és más hatással van, mindenki máshogy éli meg azt, ugyanakkor vannak olyan dolgok, melyek minden esetben megegyeznek – a nagyobb magabiztosság, az ellazultság, valamint a kicsattanó és összetéveszthetetlen jókedv.

A kisfilmek február 14-től hetente jelennek meg a cég honlapján és Facebook oldalán.

  • Megosztom