Online magyar zenecsatorna indul

Open Music Channel néven indul zenecsatorna a Twitchen, amely élő zenét közvetít. Nem nonstop klipfolyamot kínál a nézőinek, hanem egy teljesen interaktív élőzenei élményt, amelyben a fellépő DJ-k és zenekarok is folyamatos kapcsolatban lehetnek egymással.

A csatornán akár akusztikus, akár teljes zenekari felállással is játszhatnak azok, akiknek a koncertjeire megtelnek a klubok vagy a nagyobb arénák, de az OMC igyekszik teret adni a még kevésbé ismert zenészeknek is, így bármikor feltűnhetnek olyan előadók, akiknek nagyobb figyelmet kellene kapnia.

A mai napon 7-től Jojo Makasi kever, pénteken Andro indítja be az estét, csütörtökön pedig Open World néven indul zenélős-beszélgetős show, ahol a hét aktuális zenei eseményeiről beszélget Hauschel Tamás, de persze az élő zene ekkor sem marad el, július 16-án például Szekeres András és Barbaró Attila játszik a Junkiesból.

A csatorna a kezdeti időszakban A és B heti programtervvel működik majd, az A héten kedd-szerda-csütörtök-pénteki, a B-n kedd-szerda-csütörtöki streamekkel, amelyek visszanézhetők – írta a media1.hu.

  • Megosztom