Online interjúsorozatot indít Friderikusz

Április végén online interjúsorozatot indít Friderikusz Sándor – árulta el a Blikknek adott interjúban a szórakoztató és beszélgetős tévéműsoraival ismertté vált tévés személyiség.

Visszavonulóban van a tévézéstől, a nagy tévécsatornáktól pedig feltétlenül – nyilatkozta a Blikknek adott interjúban Friderikusz Sándor. Az RTL Klub képernyőjén jelenleg az Életünk története című produkciót vezeti, de ennél többet már nem akar az országos televíziózástól, már csak azért sem, mert úgy látja, hogy a televízió elveszítette egykori jelentőségét, legalábbis idehaza.

„Fontos dolgokról, ügyekről és jelenségekről a nagy tévékben már nemigen lehet beszélni, a csatornafőnökök szerint azt senki nem nézné meg, ezért építettünk az elmúlt három-négy hónapban egy önálló kis tévéstúdiót, ahol úgymond független műsorszolgáltatásba kezdek, április 29-től beszélgetéseimet – egyelőre hetente egyszer, csütörtök esténként frissítve – a Facebookon és a YouTube-on lehet majd látni, illetve podcast formában meg is lehet hallgatni” – nyilatkozta Friderikusz a Blikknek.

A lapnak adott interjúban elárulta azt is, hogy mivel az új keretek között semmilyen kényszernek nem kell megfelelnie, olyan témákat vesz elő és olyan embereket hív meg, amik és akik őt érdeklik. Az interjúban elmondta azt is, hogy a mai tévések – a kevés kivételtől eltekintve – már egészen más foglalkozást űznek, mint az egykori műsorvezetők. Mint fogalmazott „olyan szenvedélyes tévés, mint amilyen Vitray volt vagy amilyen én vagyok, manapság talán egy sincs, nem is lesz, mert közben Magyarországon ez a szakma, amit mi űztünk, eltűnt, megsemmisült”.

  • Megosztom