Olimpikonnal erősít az Eurosport

Bode Miller, hatszoros olimpiai érmes alpesi síző csatlakozott az Eurosport 2018-as phjongcshangi szakértői csapatához és az Eurosport Cube stúdiójában fogja elemezni a téli olimpiai eseményeket. A világklasszis az Eurosportnál egy olyan szakértői gárdába kerül, amely jelenleg 58 olyan bajnokból áll, akik összesen 151 olimpiai játékon vettek részt és 75 olimpiai érmet tudnak felmutatni.

A február 9. és február 25. között zajló olimpiai játékokat Európa szerte közvetíti a csatorna, ráadásul még innovatívabb és mélyrehatóbb formában. Az Eurosport téli olimpiai közvetítései február 8-án, pénteken kezdődnek, az Eurosport Playernek köszönhetően pedig egyetlen pillanatról sem maradhatnak le a nézők, miközben meg lesz a lehetőségük arra is, hogy a saját képükre formálják a játékokat: megválaszthatják, hogy mit, mikor és hogyan néznek a téli olimpiai eseményekből.

Az Eurosport interaktív stúdiója, a Cube a téli olimpiai játékok történetében először él a leginnovatív eszközökkel, köztük a kiterjesztett valósággal, hogy lebilincselő és interaktív közvetítést biztosítson. Az Eurosport szakértői gárdája pedig mindent megtesz, hogy izgalmas információkkal lássa el a nézőket. Ezek az elemzések egészítik ki a 900 órás élő közvetítést és a kulisszák mögé való bepillantást, ami bemutatja egy-egy sportoló útját egészen az aranyéremig.

Bode Miller mellett a német síugró bajnokok, Sven Hannawald és Martin Schmitt, a norvég Kjetil Andre Aamodt alpesi síző, az olasz olimpiai bronzérmes Karen Putzer, az olimpiai jégkorong bajnok, Hakan Loob, valamint a kétszeres olimpiai bronzérmes síugró, Anders Bardal is látható lesz a képernyőn.

  • Megosztom