Olimpiai bloggereket keres a Samsung

A Samsung Magyarországon is elindította Global Blogger olimpiai kampányát, amelyhez partnerül a Blog.hu blogszolgáltatót választotta. A jelentkezések és kiválasztások világszerte május 4-től zajlanak, egy közös céllal: a világ legnagyobb sporteseményén 20 ország 2-2 sportrajongó bloggere adhasson majd szubjektív betekintést az olimpia lenyűgöző pillanataiba a Samsung okostelefonjainak segítségével.

A Samsung a 2012. évi Nyári Olimpiai Játékok telekommunikációs partnereként a versenyeket mindenki számára elérhetővé kívánja tenni. Az Olimpia brit nagykövete, Jamie Oliver közvetíti ezt az üzenetet, aki egyben a helyszínt adó metropolisz felfedezésére, a “London 2012 élmény” megosztására is biztatja a jelentkezőket. (Videó itt.)

 

A hazánkban több mint 17 000 aktív bloggerrel 2,4 millió olvasót elérő Blog.hu képes biztosítani a kampány közösségi üzenetének és céljainak elérését. A jelentkezési fázisban és később az olimpiai tudósítások közlésében az Indavideó is együttműködik a Samsunggal. A mindkét platformot kiszolgáló Inda-Labs Zrt. nagy örömmel állt a kampány kiszolgálása mellé, hiszen a kiválasztott bloggerek nem mindennapi lehetőséggel élhetnek: egyrészről a Samsung teljes körűen biztosítja és szervezi londoni jelenlétüket (utazás, szállás, napidíj, belépők, interjúlehetőség és Galaxy Note készülék), másrészről elkészített tartalmaiknak folyamatos médiafelületet biztosít – többek között az Index blogketrecben is.

 

A válogatón történő részvételre május 25-ig van lehetőség, a jelentkezéshez csupán egy 30 másodperc időtartamú, angol nyelvű bemutatkozó videót kell feltölteni az indavideo.hu-n található pályázati oldalra. A széles rajongói tábort megszólító témában, angolul is magával ragadó stílussal rendelkező kreatív bloggerek nagy eséllyel szállnak versenybe a Samsung Global Blogger kampány magyar tudósítója címért.

  • Megosztom