A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

Olimpiai projektben az Allianz

Január 1-jén hivatalosan is kezdetét vette az Allianz, valamint az olimpiai és paralimpiai mozgalmak közötti nyolcéves globális együttműködés, amely a paralimpiai mozgalommal 2006 óta fennálló közös munka örökségét viszi tovább.

A biztosító az együttműködés 2018 szeptemberi bejelentése óta négy kísérleti piacon – Ausztráliában, Kínában, Franciaországban és Spanyolországban – szólította meg a szurkolókat, a sportolókat, a csapatokat és a munkavállalókat egészségmegőrzési kezdeményezésein keresztül. Az Allianz, az Ausztrál Olimpiai Bizottság jóllét tematikájú hetén ismertette, hogy mit tehetünk mentális egészségünk fejlesztése érdekében.

A társaság a 2024-es párizsi olimpiai játékok szervezőbizottságával is együttműködött, és közösen arra ösztönözték a munkavállalókat, az ügyfeleket és a partnereket, hogy sétáljanak és fussanak a „Club Paris 2024” kezdeményezés zászlaja alatt. A program mozgásra buzdította az embereket, hogy a tömegsporton keresztül ők is részesei legyenek az olimpiai játékoknak.

Az Allianz a világ minden táján bővíti helyi kezdeményezéseit, amelyeken keresztül kapcsolatba léphet a sportolókkal és a szurkolókkal egyaránt. A globális biztosító többek között lehetőséget kínál ügyfelei és a munkavállalói számára, hogy fussanak az olimpiai fáklyával, amely majd a 2022-es Pekingi Téli Olimpiai Játékok nyitó ünnepségén az olimpiai lángot is fellobbantja majd. Emellett az Allianz sporttáboraiban a fiatalok különféle sportágakat próbálhatnak ki, barátságokat köthetnek, és a sportolókkal is találkozhatnak, melynek keretében megismerkedhetnek az olimpiai mozgalom szellemiségével és értékeivel. A vállalat ezenkívül egyedi biztosítási megoldásokkal és szolgáltatásokkal támogatja mindkét mozgalmat.

  • Megosztom