Olimpia: szurkolj a neten is

Saját fotójukkal és személyes üzeneteikkel is támogathatják a távolból, az interneten keresztül a hazai szurkolók a magyar olimpiai csapatot az nso.hu alatt elindult mikrosite-on.

A mikrosite-on az alkalmazás az olvasókat arra ösztönzi, hogy fejezzék ki eszmei támogatásukat a magyar olimpiai csapat felé azzal, hogy a facebook profilképük felhasználásával egy buzdító mondatot jeleníthessen meg az nso.hu oldalon belül kialakításra került http://hajramagyarok.nso.hu/ aloldal.

 

A mikrosite-on a user egyszerűen a profilképe segítségével üzenhet a magyar olimpiai csapatnak, úgy, hogy az alkalmazás beszívja azt, és az üzenetbe helyezi azt, így a szurkolók képeinek összességéből áll össze maga a felirat, az üzenet: Hajrá Magyarok!

 

Az aloldalon megjelenik egy aktív felület, amely Facebook connecttel rendelkezik és lehetőséget ad az olvasónak, hogy a felhívásnak eleget téve csatlakozzon a csapat támogatásához. Ezt a ‘Facebook belépés’ gombra kattintva teheti meg a felhasználó. A kattintás után az alkalmazás automatikusan behúzza a felhasználó facebook profilképét és véletlenszerűen kirakja az aloldalon előkészített szöveg valamely betűjének üres tartományába.

 

A belépett felhasználónak az esemény végeztével, a saját falán megjelenik egy üzenet, amely tájékoztatja az ismerőseit, hogy a profilképe felhasználásra került a magyar olimpiai csapat támogatásaképpen. Ehhez egy link is kapcsolódik, ami direkt elérést nyújt a http://hajramagyarok.nso.hu/ oldalhoz.

 

Az aktivitást a Ringier Online portfólió felületein bannerkampánnyal, a blikk.hu és az nso.hu oldalakon szerkesztőségi anyagokkal is támogatja.

  • Megosztom