Ők nyerték az RTL Klub show-ját

Vasárnap este elérkezett a Kicsi Óriások fináléja, amelyben kiderült, hogy kik lettek az egyes kategóriák – énekesek, táncosok, kis tehetségek – egyéni győztesei. A zsűri – Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid – döntése alapján az énekesek kategóriáját Peti, a táncosokét Eszter és Zsolti, míg a kis tehetségekét Olívia nyerte meg. A felejthetetlen élmények mellett a győztesek fejenként másfél millió forinttal lettek gazdagabbak, amelyet szüleik a taníttatásukra fordíthatnak majd.

 

Rengeteg tehetséges gyermek, számtalan megható és felemelő pillanat – heteken át tartó izgalmas versengést követően vasárnap a fináléjához érkezett az RTL Klub tehetségmutató-showja. A Kicsi Óriások utolsó adása több szempontból is rendhagyó volt. Egyrészt a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűri ezúttal nem pontozta a produkciókat, másrészt pedig a csapatkapitányok is már csak a közönség soraiból szurkoltak a gyerekeknek.

 

A nyitányban a Kicsi Óriások történetében először és utoljára állt együtt a színpadon egy közös produkcióval az összes versenyző, amely méltó megkoronázása volt a gyerekek és tanáraik hónapokon át tartó, kemény munkájának.

 

Ezt követően az énekesek és a táncosok egyéni produkcióikkal álltak a zsűri elé, míg a kis tehetségek a Schobert Norbert-Rubint Réka házaspárt záporozták meg kérdéseikkel. Földes Eszternek, Geszti Péternek és Spáh Dávidnak már itt meg kellett hoznia az első komoly döntést, hiszen ki kellett választaniuk azt a két kis tehetséget, akik már egyéni produkcióval párbajozhattak a kategória-győztes címért. Martin a Halott pénz egyik slágerével varázsolt bulihangulatot a stúdióban, míg Olívia Péterfy Bori egyik dalát énekelte el, a zsűri szerint kimondottan szépen. A zsűri döntése alapján végül Olívia lett a kis tehetségek kategória győztese.

 

Az énekesek közös produkciója után is egyből győztest hirdettek: Peti lett az, akinek odaítélte ezt a megtisztelő címet a zsűri. A táncosok közös produkciója után pedig az is kiderült, hogy Eszter és Zsolti lett a kategória győztese. Az egyes kategóriák győztesei egyébként fejenként másfél millió forintot nyertek, amelyet szüleik a további taníttatásukra fordíthatnak majd.

  • Megosztom